Mihai Stoica, in lacrimi. A facut un anunt devastator: „Dumnezeu sa te odihneasca in pace, fratele nostru, Rica”

Publicat: 05 oct. 2019, 14:19 Autor: Simona News 3
Mihai Stoica, in lacrimi. A facut un anunt devastator: Dumnezeu sa te odihneasca in pace, fratele nostru, Rica

Fostul director sportiv FCSB este in doliu, dupa ce o persoana importanta din viata lui s-a stins dn viata.

Mihai Stoica, in lacrimi. Fostul director sportiv FCSB a primit o veste extrem de trista, care l-a daramat. Tocmai a aflat ca o persoana la care tinea enorm s-a stins din viata.

Acesta a transmis un mesaj emotionant in memoria persoanei importante din viata lui. Se pare ca tragedia s-a produs inainte de derby-ul din aceasta seara dintre FCSB si Dinamo Bucuresti.

Mihai Stoica, in lacrimi

Mihai Stoica, in lacrimi

Aurel Petre, unul dintre cei mai cunoscuti suporteri ai FCSB-ului, a murit inainte de marele derby cu Dinamo Bucuresti. Barbatul era seful gruparii Insurgentii de la Peluza Nord Steaua si era cunoscut sub numele de Rica.

Din nefericire, fusese depistat cu cancer la colon în urma cu doi ani si in ciuda eforturilor facute de medici, boala necrutatoare a invins.

Fostul director sportiv de la FCSB a transmis un mesaj emotionant pwe social media in memoria lui Aurel Petre: „Dumnezeu să te odihnească în pace, fratele nostru, Rică…? banderola neagră la derby și VICTORIA vor fi în memoria ta…”, a scris Mihai Stoica in descrierea pozei postate pe Facebook, potrivit Cancan.

Cativa jucatori au vrut sa-l ajute financiar astfel ca si-au donat tricourile pentru a fi scoase la licitatie, potrivit fanatik.ro. Astazi, 05 octombrie, de la ora 20:30, va incepe partida FCSB – Dinamo Bucuresti pe Arena Nationala.

Publicat: 05 oct. 2019, 14:19 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă