Sorina Pintea, declaratie despre carnagiul din Ialomita: „Prezinta un politraumatisc, traumatism cranio-cerebral si o fractura de bazin complexa”

Publicat: 05 oct. 2019, 10:45 Autor: Simona News 3
Sorina Pintea, declaratie despre carnagiul din Ialomita: Prezinta un politraumatisc, traumatism cranio-cerebral si o fractura de bazin complexa

Ministrul Sanatatii a vorbit despre starea victimelor implicate in tragicul accident din Ialomita.

Sorina Pintea, declaratie despre carnagiul din Ialomita. Aceasta spune ca sunt doua victime internate la Spitalul Floreasca din capitala si doua victime la Bagdasar Arseni, fiind in stare stabila.

„Pot da detalii despre victimele care au ajuns la spitalele din București, respectiv la Bagdasar Arseni și la Spitalul Floreasca. Pacienții de la Bagdasar Arseni au următoarea stare: o pacientă de 42 de ani e în sala de operații pentru ruptură de splină, ea va rămâne internată la secția de Chirurgie Generală.

Sorina Pintea, declaratie

Sorina Pintea, reactie dura cu privire la cazul Caracal

O altă pacientă de 30 de ani, a cărei stare e stabilă, va rămâne internată pe secția de Chirurgie Plastică, prezentând o plagă facială.

Un al treilea pacient urmează să ajungă din Slobozia cu elicopterul, pentru că acolo a fost operat pentru o factură de splină, dar pentru că prezintă o fractură de coloană vertebrală, va fi adus la spitalul Bagdasar Arseni.

La spitalul Floreasca sunt internate două paciente. O pacientă de 39 de ani, politraumatism, traumatism cranio-cerebral grav, traumatism toracic, care din unitatea de primiri-urgențe a intrat direct în sala de operații, este acum stabilă și va fi trimisă la investigații.

Accident soldat cu 10 morti si 7 morti in Ialomita VIDEO

Cealaltă paciantă de la Floreasca, în vârstă de 45 de ani, este stabilă, dar va merge la Terapie Intensivă pentru că prezintă un politraumatisc, traumatism cranio-cerebral, o fractură de bazin complexă, deci starea nu e foarte bună.

Acestea sunt datele pe care le am în acest moment”, a spus Sorina Pintea pentru antena3.ro.

Publicat: 05 oct. 2019, 10:45 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă