Accident soldat cu 10 morti si 7 morti in Ialomita VIDEO

Publicat: 05 oct. 2019, 09:41 Autor: Simona Ciao.ro
Accident soldat cu 10 morti si 7 morti in Ialomita VIDEO

Scene de groază pe DN2A, unde un tragic accident a lăsat multe familii îndurerate.

Accident soldat cu 10 morti. Încă o persoană rănită în accidentul de pe DN 2A a murit, după ce inițial s-a spus că sunt 0 persoane decedate. Bilanțul final este de 10 morți și șapte răniți, după impactul dintre un microbuz care ducea oamenii la serviciu și un TIR, în zona localității Sf. Gheorghe din Ialomița.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Ialomița, Ludmila Mariana Dascălu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe sensul opus de mers și a izbit de microbuz.

Accident soldat cu 10 morti

Accident soldat cu 10 morti

„Microbuzul din Ialomița care transporta oameni la muncă. Primele cercetări arată că TIR-ul a intrat pe contrasens și a lovit microbuzul”, a spus Dascălu.

Autoritățile din Ialomița sunt în alertă, după ce nouă oameni au murit și nouă au fost răniți, sâmbătă dimineața, pe DN 2A, în comuna Balaciu, satul Sf. Gheorghe, în urma impactului dintre un microbuz și un TIR. Între persoanele decedate, opt sunt din microbuz.

Reprezentanții ISU Ialomița au transmis, sâmbătă dimineața, că bilanțul final al accidentului rutier produs în zona localității Sfântul Gheorghe din Ialomița arată că 10 oameni au murit și șapte au fost răniți.

„În accident au fost implicate 17 persoane, dintre care 16 din microbuz și una din TIR. Bilanț final: 10 decedați, între care șoferul tirului și nouă persoane din microbuz”, arată ISU Ialomița.

Potrivit sursei citate, trei persoane rănite au fost duse la Spitalul Slobozia și patru către Spitalele Bagdasar și Floareasca din București.

Polițiștii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe contrasens și a lovit microbuzul care ducea, sâmbătă dimineața, pasagerii spre locurile de muncă.

Publicat: 05 oct. 2019, 09:41 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă