Actrița Tamara Buciuceanu rămâne în continuare internată la Terapie Intensivă la Spitalul Elias

Publicat: 05 oct. 2019, 15:36 Autor: Simona Vedete

Este necesar ca actrița să fie ținută sub observație, chiar dacă evoluția stării de sănătate a acesteia este una favorabilă, au declarat pentru MEDIAFAX surse medicale.

Actrița Tamara Buciuceanu rămâne în continuare internată. Evoluția stării de sănătate a actriței Tamara Buciuceanu Botez este una favorabilă, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse medicale. Actrița va rămâne în continuare internată la Terapie Intensivă.

Actrița Tamara Buciuceanu Botez, în vârstă de 90 de ani, a fost internată de urgență, joi, la Spitalul Elias din București, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanții instituției medicale.

Actrița Tamara Buciuceanu rămâne în continuare internată

Tamara Buciuceanu este complet schimbata

„E internată, este în terapie intensivă, dar e conștientă, e cooperantă, nu e intubata sau ventilată”, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță.

„Aceasta internare a survenit pe fondul decompensării unei boli cardiace mai vechi. Niște probleme cardiace mai vechi acutizate”, a mai spus acesta, care a adăugat că actrița va mai rămâne internată cu siguranța câteva zile.

Tamara Buciuceanu-Botez a interpretat roluri în teatru dramatic, teatru de revistă, operetă, televiziune și film. Născută în 1929, în Tighina, Republica Moldova, supranumită „Doamna comediei româneşti”, Tamara Buciuceanu a realizat peste 1.500 de roluri memorabile, printre care se numără cel al Anetei Duduleanu din „Cuibul de viespi”, în regia lui Horea Popescu, Chirița din „Chirița în provincie”, în regia lui Alexandru Dabija, Isoscel din „Liceenii”, în regia lui Nicolae Corjos.

În anul 2011, în semn de prețuire a impresionantei activități artistice, Tamara Buciuceanu-Botez a primit o stea pe Aleea Celebrităților, proiect iniţiat de Teatrul Metropolis, în colaborare cu Primăria Municipiului Bucureşti.

Publicat: 05 oct. 2019, 15:36 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă