Adriana Trandafir a trăit o adevărată dramă, începând cu pierderea copiiilor la divorț

Publicat: 27 nov. 2019, 14:22 Autor: Simona Vedete
Adriana Trandafir a trăit o adevărată dramă, începând cu pierderea copiiilor la divorț

Chiar dacă este mereu cu zâmbetul pe buze, iubita actriță a avut parte de multe greutăți, care însă nu au reușit s-o doboare.

Cel mai mare sacrificiul pe care l-a făcut a fost faptul că nu și-a putut crește copiii.

„E foarte greu. Cu mult nisip în dinți, cu nopți nedormite, cu griji, cu păreri de rău, sunt frustrată câteodată. De exemplu, Maria Speranța mi se pare că e mai apropiată de tatăl ei.

E firesc să fie așa, el i-a fost… mamă! Faptul că nu ai timp niciodată pentru tine, mereu ești ultimul pe listă, dai importanță altor lucruri și ai grijă întotdeauna de alții și niciodată de tine. Dar cred că asta ține și de structură, și de educație, și de felul omului.

Sunt oameni care reușesc să se pună primii pe listă, dar eu întotdeauna m-am gândit la cei de lângă mine. Mă gândesc ce meserii frumoase sunt pe lume în care poți să fii propriul tău șef, să îți faci propriul tău program și te poți ocupa de sufletul tău.

Ce trist e că ne dăm seama că sufletul contează, de fapt, când mai avem foarte puțin de trăit. Toată lumea mă întreabă de unde toată energia asta. O spun cu umor: din muncă! Da, e adevărat, din muncă, dar câteodată stau de vorbă cu sufletul și îi mulțumesc că încă mă mai ajută să lupt, să sper, să muncesc, să trăiesc.

De foarte puține ori l-am răsplătit însă că nu m-a făcut rea, că, în urma dezamăgirilor, nu m-a făcut să renunț. Sunt fericită că nu mai am așteptări, singurele așteptări mai sunt doar de la mine. Eu nu mă compar cu nimeni, ci doar cu mine sunt într-o continuă competiție.

Nu actrița Adriana Trandafir a pierdut copilul, ci mama Adriana Trandafir. Meseria nu avea nicio legătură. M-am gândit de multe ori dacă tot așa ar fi stat lucrurile dacă eram vânzătoare.

Știu că, în aceeași perioadă, a divorțat și Anca Sigartău, și judecătorii de pe Pământ i-au încredințat cei trei copii ei. Acum, dacă mă întrebi, nici nu știi ce să mai crezi despre justiția de pe Pământ, sunt sigură că cea din Cer mi-a dat dreptate mie.

Sunt lucruri care au trecut, pe care le-am depășit, lucruri foarte grele. Cel mai rău îmi pare de suferința lui Ștefan, de nopțile lui de somn și nesomn, mai ales de cele de nesomn.

A fost un lucru care face parte din viața mea, din trăirile mele, din suferințele și disperările mele. Sunt fericită că relația mea cu Ștefan este foarte bună și este un avocat de care sunt mândră. Îl iubesc necondiționat” a spus actrița Adriana Trandafir pentru Viva!.

Publicat: 27 nov. 2019, 14:22 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă