Actorul Marian Ralea, complet devastat: „Tamara Buciuceanu era o lumina atunci cand se urca pe scena”

Publicat: 16 oct. 2019, 12:29 Autor: Simona General

Marian Ralea a avut onoarea sa joace alaturi de regretata actrita, Tamara Buciuceanu Botez, in filmul "Liceenii in alerta".

Actorul Marian Ralea, complet devastat. Actorul este profund indurerat si intristat fiindca doamna teatrului romanescu nu mai este printre noi. A lasat un mesaj induiosator, care a intristat pe toata lumea.

„Of, doamnă! Of, Doamne! Tamara Buciuceanu Botez a plecat dintre noi astăzi, a plecat puțin, dar ea va rămâne mereu cu noi.

Actorul Marian Ralea, complet devastat

Actorul Marian Ralea, complet devastat

Am lacrimi în ochi și sufletul trist, dar știu că acum se uită la noi și vrea să ne vadă că ne trăim viața frumos, ca atunci când ne revedem cu toții să avem multe povești.

Era o lumină atunci când se urca pe scenă! Mulțumim pentru tot, știm că ne iubești și ai grijă de noi de sus, te iubim și noi și păstrăm în suflet tot ce ne-ai învățat. Zbor lin, doamna noastră!”, a scris actorul pe pagina de Facebook.

Trupul neînsuflețit al Tamarei Buciuceanu Botez va fi depus joi, la Bulandra

Tamara Buciuceanu Botez a murit marți, la Spitalul Elias din Capitală, au precizat reprezentanții unității spitalicești. Actrița a fost internată pe fondul unor probleme cardiace la începutul lunii octombrie, iar, în ultimele zile, starea sa de sănătate se agravase.

Recompensată cu peste 20 de premii de interpretare, actriței i-a fost decernat premiul „Aristizza Romanescu” pentru întreaga creație teatrală și cinematografică, la gala Academiei Române pe anul 2011, precum și distincția Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, în anul 2014. În 2008, artista a fost omagiată și la Transilvania International Film Festival (TIFF) de la Cluj-Napoca, iar, în 2014, a primit însemnele Ordinului Coroana României în grad de Ofițer din partea Casei regale. În 2011, actrița a primit o stea pe Walk of Fame – Aleea celebrităţilor din Bucureşti.

Publicat: 16 oct. 2019, 12:29 Autor: Simona General
Pe aceeași temă