Poliţist din Bistrița, prins în flagrant când lua mită. Banii erau ascunși sub preș

Publicat: 16 oct. 2019, 10:56 Autor: D. C. Ciao.ro
Poliţist din Bistrița, prins în flagrant când lua mită. Banii erau ascunși sub preș

Un poliţist din Bistrița-Năsăud a fost prins în flagrant de ofițerii DGA în timp ce lua mită 200 de lei pentru a nu da o amendă.

Poliţist din Bistrița, prins în flagrant. Banii erau ascunși sub preș, iar anchetatorii îl bănuiesc pe polițist că a luat mită de mai multe ori în ultimii doi ani.

Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție Bistrița-Năsăud au prins în flagrant un polițist din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, Secţia 1 Poliţie Rurală Bistriţa, în timp ce a primit suma de 200 lei, ca mită, de la un investigator sub acoperire pentru a nu aplica măsurile legale pentru o abatere la regimul circulației rutiere.

Poliţist din Bistrița, prins în flagrant

Poliţist din Bistrița, prins în flagrant când lua mită

Asupra acestuia s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită (8 acte materiale dintre care 3 de la investigatori sub acoperire), pe care le-a comis pe parcursul anilor 2018-2019.

Față de suspect, s-a dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Surse din rândul anchetatorilor declară că banii erau ascunși sub preșul mașinii.

Publicat: 16 oct. 2019, 10:56 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă
×