Ștefan Bănică Jr, declarație plină de durere despre Tamara Buciuceanu: „A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea”

Publicat: 16 oct. 2019, 08:57 Autor: Simona Vedete

Acesta a transmis, marți seară, un mesaj de condoleanțe la moartea Tamarei Buciuceanu Botez.

Ștefan Bănică Jr, declarație plină de durere. Vedeta a precizat că actrița „a plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea”.

„A murit Tamara. Noi ii spuneam tanti Tama. A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea. In schimb, ne-a lăsat multe personaje nemuritoare in teatru, televiziune sau in film. Ele nu mor. Ele rămân pentru generații întregi, sa le descreteasca fruntile, sa le cultive.

Ștefan Bănică Jr, declarație plină de durere

Ultima dorinta a Tamarei Buciuceanu!

Asta înseamnă până la urma un ARTIST cu A mare! Asta a fost Doamna Tamara Buciuceanu! Mulțumesc pentru tot ce am învățat și m-ai învățat lucrând cu tine. Drum lin, tanti Tama!”, a scris Ștefan Bănică Jr. pe Facebook.

Tamara Buciuceanu Botez a murit, marți, la Spitalul Elias din Capitală, au precizat, reprezentanții unității spitalicești.

Actrița a fost internată pe fondul unor probleme cardiace la începutul lunii octombrie, iar în ultimele zile, starea sa de sănătate se agravase.

Alexandru Arșinel: „Am primit vestea morții Tamarei cu durere în suflet. Îmi spunea că nu se simte bine”

Și Alexandru Arșinel a avut de spus numai cuvinte frumoase la adresa legendarei actrițe, care ani la rând ne-a încântat cu roluri și interpretări de excepție.

Cei doi erau apropiați, adăugând că au discutat în urmă cu câteva zile, când actrița i-a mărturisit că nu se simte bine.

„Am primit vestea morții Tamarei cu o durere foarte mare în suflet. Eram foarte apropiat de ea, și ea de familia mea. Avea un suflet extraordinar de frumos, pe lângă faptul ca era o mare actriță.

Ne suna mereu, și pe mine și pe soția mea. Acum câteva zile am vorbit cu ea, îmi spunea că nu se simte bine”, a declarat, pentru MEDIAFAX ,Alexandru Arșinel.

Publicat: 16 oct. 2019, 08:57 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×