Doliu. Actorul Ciprian Nemeșiu s-a sinucis. Avea doar 39 de ani

Publicat: 10 Mar. 2021, 12:27 Arhiva

Este doliu în lumea teatrului. Actorul Ciprian Nemeșiu s-a sinucis la vârsta de 39 de ani. Bărbatul și-a pus capăt zilelor în data de 8 Martie. Acesta făcea parte din trupa de improvizație Freeze.

Actorul Ciprian Nemeșiu, în vârstă de 39 de ani, și-a pus capăt zilelor, iar incidentul a avut loc în data de 8 Martie. Acesta făcea parte din trupa de improvizație Freeze și era și trainer de improvizație în cadrul școlii de actorie Dream & Act. Surse din poliție au confirmat că tânărul de 39 de ani a murit, iar cauza decesului va fi stabilită după ce va fi făcută necropsia, arată Click.ro.

Potrivit informațiilor, tânărul s-ar fi aruncat de la etajul blocului în care locuia în sectorul 2, în Capitală.

„Drum lin, dragă Neme!… Îmi voi aminti cât de mult iubeai scena, cum îmi vorbeai mereu despre Adevăr…. Zâmbeai mereu…. Condoleanțe familiei!”, este un mesaj scris pe contul de Facebook al actorului.

„Ai grijă te tine, Ciprian, acolo unde ai plecat! Am râs mult împreună, acum plângem fără tine. Pentru noi rămâi cel mai frumos spectacol. Îți mulțumim pentru tot și te iubim!”, au transmis colegii de trupă.

Ciprian Nemeșiu a avut colaborări cu televiziunile Brava Tv, Happy Fish și Digi24 și cu majoritatea teatrelor din București. Ulterior a pus pe picioare trupa de teatru de improvizație Freeze. Tânărul a absolvit Facultatea de Actorie din cadrul Universității Spiru Haret și Facultatea de Relaţii Economice din cadrul Universităţii Româno-Americane.

În ultima sa postare pe rețelele de socializare, Ciprian Nemeșiu scria că abia așteaptă să revină la muncă.

„Încep…din nou. Habar n-am câte cursuri am ținut până acum. Nu am avut niciodată liste de genul. Ce știu e că mă bucur de fiecare dată ca și cum ar fi prima oară. Nici n-are cum să fie altfel. Cursurile de impro sunt mișto – cunoști oameni noi, ai parte de provocări noi, te dezvolți distrându-te, mai spui ce-ți trece prin minte fără să fii judecat… scoți sufletul la zburdat. Și chiar dacă stau pe margine … mă bucur de ce se întâmplă în fața mea. Atât. Vă aștept să facem un curs, așa, ca după multe luni de stat în casă”, scria Ciprian Nemeșiu pe Facebook.

Sursă foto: Facebook Ciprian Nemeșiu

Publicat: 10 Mar. 2021, 12:27 Arhiva
Pe aceeași temă