Fuego, in lacrimi dupa moartea Tamarei Buciuceanu: „Râsul și optimismul pe care le aveați își închid azi obloanele”

Publicat: 16 oct. 2019, 10:03 Autor: Simona Vedete
Fuego, in lacrimi dupa moartea Tamarei Buciuceanu: Râsul și optimismul pe care le aveați își închid azi obloanele

Ca multi alti artisti si oameni de rand, si Fuego a fost profund intristat la anuntul mortii indragitei actrite.

Fuego, in lacrimi dupa moartea Tamarei Buciuceanu. Artistul a decis sa-i onoreze memoria Tamarei Buciuceanu, postand un mesaj induiosator pe Facebook.

„Draga mea doamna Tamara,

Fuego, in lacrimi dupa moartea Tamarei Buciuceanu

Fuego, in lacrimi dupa moartea Tamarei Buciuceanu

Ați plecat…

Râsul și optimismul pe care le aveați își închid azi obloanele, cu tristețea pe care mereu ați alungat-o prin spiritul înalt! Nu mi-e ușor să vorbesc de dumneavoastră la trecut! Acum câteva zile mi-ați spus că sunteți bucuroasă că nu v-am uitat!

N-aș putea să o fac vreodată, pentru că întâlnirile și discuțiile noastre din ultimii ani mi-au fost lecții de viață, demnitate, integritate și frumusețe a sufletului!

Când v-am celebrat anul acesta, pe 10 august, erați cu gândul la cariera formidabilă și ne-am amuzat împreună de roluri, caractere și amintiri! Erați mândră că oamenii vă iubesc și că n-ați trecut fără să marcați destine!

V-ați pus priceperea și sufletul pe scenă.

N-ați căutat laude, dar toți anii aceștia în care ați definit un stil și-ați construit o cultură, stau drept mărturie pentru un simbol românesc, genial, demn, unul care a ars pentru teatru și film și care lasă în urma sa o bogăție enormă, greu de repetat și inutil de înlocuit. Rămas bun, doamnă a teatrului românesc!”

Publicat: 16 oct. 2019, 10:03 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă