Colegele Luizei Melencu vor fi audiate. Fetele au transmis un mesaj anchetatorilor

Publicat: 16 Oct. 2019, 08:48 Ciao.ro

Au trecut sase luni de la disparitia Luizei Melencu iar cazul este departe de a fi rezolvat.

Colegele Luizei Melencu vor fi audiate. Doua dintre colegele si prietenele Luizei au fost citate pentru audieri in decursul zilei de azi, la Craiova, in calitate de martori.

Astfel ca procurorii DIICTOR din dosarul Caracal vor veni de la Bucuresti special pentru a putea lua aceste declaratii.

Colegele Luizei Melencu vor fi audiate

Luiza Melencu activa in WhatsApp

Asadar astazi, la ora 11.00, fetele trebuie sa se prezinte la sediul IPJ Dolj pentru a fi audiate in dosarul Caracal in calitate de martori. Daca nu se vor prezinta, fetele risca sa fie aduse la politie cu mandat sau vor fi amendate.

Bunicul Luizei Melencu este revoltat din aceasta cauza si spune ca este inadmisibil ca fetele sa fie chemate abia dupa sase luni ca sa dea declaratii.

„Ce ar putea spune aceşti copii după 6 luni? Fetele sunt speriate, nu înţeleg de ce sunt chemate, de ce au calitate de martori. Bătaia de joc este mult prea mare. Vor să tragă de dosar, sunt sigur de asta. Interesele sunt prea mari”, a spus Stelian Iordache, potrivit Adevarul.

Este vorba despre cele doua fete care atunci cand Luiza a fost data disparuta, au lipit afise in Craiova si au dat zeci de telefoane in incercarea de a da de prietena lor.

Tot ele ar fi cele care au sesizat in urma cu aproximativ doua luni familia Luizei ca cineva a umblat la telefonul fetei, negasit si pana-n ziua de azi de catre anchetatori.

Publicat: 16 Oct. 2019, 08:48 Ciao.ro
Pe aceeași temă