Alexandru Arșinel, declarație sfâșietoare: „Am primit vestea morții Tamarei cu durere în suflet. Îmi spunea că nu se simte bine”

Publicat: 15 Oct. 2019, 20:22 Vedete

Actorul a declarat, pentru MEDIAFAX, că a primit vestea morții Tamarei Buciuceanu cu o „durere în suflet”.

Alexandru Arșinel, declarație sfâșietoare. Cei doi erau apropiați, adăugând că au discutat în urmă cu câteva zile, când actrița i-a mărturisit că nu se simte bine.

„Am primit vestea morții Tamarei cu o durere foarte mare în suflet. Eram foarte apropiat de ea, și ea de familia mea. Avea un suflet extraordinar de frumos, pe lângă faptul ca era o mare actriță.

Alexandru Arșinel, declarație sfâșietoare

Ne suna mereu, și pe mine și pe soția mea. Acum câteva zile am vorbit cu ea, îmi spunea că nu se simte bine”, a declarat, pentru MEDIAFAX ,Alexandru Arșinel.

Tamara Buciuceanu Botez a murit, marți, la Spitalul Elias din Capitală, au precizat, reprezentanții unității spitalicești.

Actrița a fost internată pe fondul unor probleme cardiace la începutul lunii octombrie, iar în ultimele zile, starea sa de sănătate se agravase.

Ultima dorinta a Tamarei Buciuceanu

Vestea a căzut ca un trăsnet pentru apropiați, pentru că artista dădea semne că starea de sănătate se ameliorează. Ce le-a cerut Tamara prietenilor, pe patul de spital?

Tamara Buciuceanu Botez a fost internată de urgență în urmă cu două săptămâni, după ce a început să aibă mai multe simptome specifice unei afecțiuni cardiace. După ce dăsea semne de însănătoșire, Tamara Buciuceanu Botez a avut o mare rugăminte către prietenii ei: le-a cerut acestora plăcintă cu vișine!

„A spus că îi este poftă de plăcintă cu vișine și că se simte deja mai bine”, au precizat surse din cadrul familiei.

Publicat: 15 Oct. 2019, 20:22 Vedete
Pe aceeași temă