Experții FBI aduc o informație care poate schimba tot în cazul Caracal: Toate probele sunt distruse

Publicat: 03 nov. 2019, 15:17 Autor: Simona Ciao.ro

Experții FBI au fost contactați pentru a face lumină în cazul Caracal.

Experții FBI. Se pare că singurele probe concrete care ar fi existat la dosar și care ar fi putut să-l incrimineze pe Gheorghe Dincă nu mai există.

Asta după ce oasele găsite în casa lui Gheorghe Dincă și testele care ar fi arătat că aparțin Alexandrei Măceșanu, dar și rămașitele identificare într-o pădure de lângă Caracal, care ar fi tot de natură umană, nu mai reprezintă probe elocvente.

Experții FBI

Potrivit România TV, experții FBI spun că probele colectate de procurorii români au fost distruse și nu mai sunt valide. Ăn plus, afirmă aceleași surse, întreaga cercetare efectuată de procurorii și criminaliștii români la fața locului a fost făcută degeaba. Astfel că ancheta este, astăzi, în aproape același punct în care se afla la început.

Nu are importanța faptul că Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, iar că ulterior i-a incinerat corpul. El a mai susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie.

Casa lui Gheorghe Dinca, semnalizata pe GPS. Cum s-a ajuns la asta

Trupurile neinsufletite ale celor doua adolescente inca nu au fost gasite, astfel ca inca nu poate fi inchis cazul si nici demonstrata vinovatia lui Gheorghe Dinca.

Procurorii nu exclud nici varianta conform careia Dinca sa fi facut mai multe victime. Ancheta este inca in derulare, iar in prezent familia lui, cat si martorii din acest caz sunt audiati.

Insa un alt detaliu a surprins pe toata lumea recent, si anume modul in care a ajuns casa lui Gheroghe Dinca sa fie semnalizata prin GPS.

Astfel ca pe casa lui, aflata in Caracal, pe strada Craiovei nr. 169, s-a montat recent o placa pe care scrie „Imobil aflat sub sechestru conform ART. 252 din codul de procedura penala”. In plus, au fost montate mai multe camere video de supraveghere.

Iar de cateva saptamani, pe GPS sau Google Maps, daca se introduce adresa lui Dinca, apare automat locatia cu titulatura „Casa lui Dinca”, asemenea unor locatii precum bancile, restaurantele sau supermarketurile, potrivit wowbiz.ro.

Publicat: 03 nov. 2019, 15:17 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă