Imagini de la ultimul concert susținut de Leo Iorga! Cine ar fi crezut că în scurt timp ne vom lua rămas-bun de la el VIDEO

Publicat: 03 Nov. 2019, 12:13 Vedete

În decursul zilei de ieri, îndrăgitul artist s-a stins din viață, lăsând o întreagă țară îndurerată.

Imagini de la ultimul concert. Leo Iorga s-a stins din viață la vârsta 54 de ani, fix cu o lună înainte de ziua sa de naștere. Solistul trupei Compact se lupta cu cancerul de mulți ani și fusese operat de nenumărate ori.

Artistul Leo Iorga a primit vestea că are cancer pulmonar în 2011 iar de atunci s-a luptat fără încetare pentru viața sa. Însă boala a fost prea puternică, iar ieri s-a încheiat suferința sa.

Imagini de la ultimul concert

Imagini de la ultimul concert

Începând cu anul 2011, artistul a fost supus pentru prima dată unei operaţii de îndepărtare a unei tumori la plâmân, însă boala a recidivat, localizându-se la cap, apoi a afectat din nou plămânul.

A trecut prin mai multe operaţii, suportând fără să se plângă efectele dureroase ale chimioterapiei, însă nimic din toate acestea nu l-au ţinut departe de scenă, locul unde se simțea ca acasă.

În clipul video de mai jos puteți vedea ultima reprezentație a cântarețului. Anunțul morții solistului a fost făcut sâmbătă dimineaţa de compozitorul și colegul de trupă, Adrian Ordean, pe internet.

„Colegul meu de trupă Leo Iorga a plecat spre o lume mai bună… Dumnezeu să-l ierte. Va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna”, a scris Adrian Ordean, pe Facebook.

Ce i-a spus Leo Iorga soției lui, înainte de a muri! Paula a rezistat doar cu ajutorul calmantelor

Cu doar cinci zile înainte ca fostul solist al trupei Compact să părăsească această lume, soția lui a mărturisit în exclusivitate pentu CIAO.RO faptul că Leo Iorga  nu-și mai dorea să trăiască din cauza suferinței.

A revenit o pneumonie care credeam ca s-a stins, in august o facuse, cand s-a operat la picior. De atunci el n-a mai putut sa mearga. Am inceput voiajul prin spitale, sa spunem, la Urgente, la Marius Nasta, Sf. Luca. Din 12 august am umblat numai prin spitale.

Ca sa se recupereze a facut si o radioterapie pentru ca boala asta a ajuns la nivelul partii osoase, la picior. De asta s-a si operat la picior ca sa poata sa mearga, i-a montat o tija. A avut ghinionul de a face pneumonie.

De atunci nu a mai mers, din acest motiv a aparut si la spectacol, pe scena, in carucior, la Arenele Romane. A fost un spectacol foarte mare si a mers si el pe scena la ultima piesa pe care au cantat-o impreuna. A cantat cum a putut ca are oxigenarea slabuta, avand o boala a respiratiei”, povestea Paula Iorga, în urmă cu cinci zile, în exclusivitate pentru CIAO.RO.

 

Publicat: 03 Nov. 2019, 12:13 Vedete
Pe aceeași temă