Actorul Brian Tarantina, descoperit mort în locuința sa

Publicat: 03 Nov. 2019, 09:53 News 3

Actorul american, în vârstă de 60 de ani, a fost descoperit mort în locuința sa din New York, aparent din cauza unei supradoze de droguri.

Actorul Brian Tarantina, descoperit mort. Purtătorul său de cuvânt a declarat că acesta a fost bolnav în ultimele luni, potrivit tmz.com.

Surse din poliție au declarat pentru tmz.com că actorul a fost descoperit mort sâmbătă dimineață, în locuința sa din cartierul Manhattan, de ceea ce părea a fi o supradoză de droguri.

Actorul Brian Tarantina, descoperit mort

Actorul Brian Tarantina, descoperit mort

Polițiștii și medicii chemați de nepoata actorului, care își descoperise unchiul fără cunoștință, au găsit o pudră albă lângă acesta, despre care s-a crezut că este drog. Decesul a fost pronunțat la fața locului.

Deocamdată nu se știe ce era acea substanță albă. O autopsie va fi efectuată pentru a se stabili cauza morții.

Laurie Smith, purtătorul de cuvânt al actorului, a declarat pentru tmz.com că acesta ar fi putut să moară din cauza unor complicații provocate de o maladie cardiacă de care a suferit în ultimele luni. De altfel, actorul fusese externat în urmă cu doar câteva zile.

Brian Tarantina a apărut în numeroase roluri secundare în filme din anii 1980 – 2000, precum „Scara lui Jacob/ Jacob’s Ladder”, „Uncle Buck”, „The Jerky Boys”, „Summer of Sam”, „Knight and Day”, „Carlito’s Way”, „Donnie Brasco”, „City By the Sea” etc.

De asemenea, a apărut în numeroase seriale de succes, precum „Law & Order”, „Miami Vice”, „Spin City”, „Oz”, „NYPD Blue”, „ER”, „The Sopranos”, „Gilmore Girls”, „Heroes”, „The Black Donnellys”, „The Blacklist”, „Madame Secretary”, „Blue Bloods” și, mai recent, în „The Marvelous Mrs. Maisel”.

Publicat: 03 Nov. 2019, 09:53 News 3
Pe aceeași temă