Lumea rockului îşi ia la revedere de la Leo Iorga. Cei mai mari artiști ai României si-au exprimat regretele

Publicat: 02 Nov. 2019, 15:47 News 3
Lumea rockului îşi ia la revedere de la Leo Iorga. Cei mai mari artiști ai României si-au exprimat regretele

Muzicieni din trupe precum Cargo, Iris şi Holograf şi-au exprimat regretul la auzul veştii despre decesul lui Leo Iorga.

Lumea rockului îşi ia la revedere de la Leo Iorga. Sâmbătă, cântărețul și compozitorul Adrian Ordean a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că Leo Iorga, fostul său coleg de trupă, a murit.

„Acum cinci minute, colegul meu de trupă Leo Iorga a plecat spre o lume mai bună… Dumnezeu să-l ierte. Va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna”, a scris Adrian Ordean.

Lumea rockului îşi ia la revedere de la Leo Iorga

Lumea rockului îşi ia la revedere de la Leo Iorga

„Dumnezeu sa te odihneasca Leo Iorga ! De astazi lumea muzicala va fi mai saraca fara vocea ta ! Drum lin spre Lumina !”, se arată într-un mesaj publicat pe pagina trupei Cargo, al cărei membru a fost Leo Iorga.

Trupa Iris a scris pe pagina de Facebook: „Ne va fi dor de tine, luptătorule! De vocea ta, de voința ta, de căldura ta…de tot! Drum lin, Leo Iorga!”.

Şi cântăreaţa Silvia Dumitrescu a scris un mesaj de condoleanţe: „Offf…Doamne…ce trist…condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l odihnească!!! Cât de mult s-a luptat cu boala, cât de mult și-a dorit să trăiască …Frumușelu’, drum lin spre stele…”.

Şi-au mai exprimat regretul Edi Petroşel, bateristul formaţiei Holograf, Mihai Pocorschi, formaţia Trooper, Eugen Mihăescu de la Krypton, dar şi Adi Bărar de la Cargo.

Dan Bittman, declarație în lacrimi: „Îmi pare rău că nu am putut să facem mai mult”

„A venit și ziua în care Leo să plece după o luptă formidabilă. O boală pe care unii o inving, alții nu. El nu a reușit.

A lăsat în urmă o luptă care va fi un exemplu cum să tratezi această boală și atitudinea pe care să o ai față de cancer. Mie îmi sunt vii imaginile de acum o lună și jumătate de la concertul organizat în memoria lui Teo Peter.

Atunci l-am văzut pentru ultima dată într-un scaun cu rotile, l-am îmbrățișat, l-am sărutat, și mi-am dat seama că îi este foarte rău, dar chiar și atunci a venit și a cântat o piesă în fața unui public numeros pentru a arăta că trebuie să lupți până în ultimul moment.

Ultima fotografie cu Leo Iorga te va tulbura! Artistul era de nerecunoscut

Să fii un exemplu pentru cei din jur. Ăsta a fost Leo Iorga. … Am încercat din răsputeri să-l ajutăm îmi pare rău că nu am putut să facem mai mult, atât noi Holograf cât și colegii din breaslă să-l ajutăm cât s-a putut.

Cel mai impresionant moment era când se ridica din scaunul cu rotile și venea în fața spectatorilor că luptă, că nu abandonează și cânta piesă după piesă. Asta a fost pentru noi mai mult decât impresionant. A fost un mare luptător, Leo Iorga! Dumnezeu să-l odihnească. Condoleanțe familiei!” este mesajul lui Dan Bittman.

EXCLUSIV Ce i-a spus Leo Iorga soției lui, înainte de a muri! Paula a rezistat doar cu ajutorul calmantelor

Publicat: 02 Nov. 2019, 15:47 News 3
Pe aceeași temă