EXCLUSIV Soția lui Leo Iorga, primele declarații despre moartea artistului: ”Sunt terminată, nu mă pot opri din plâns”

Publicat: 02 Nov. 2019, 13:04 Vedete
EXCLUSIV Soția lui Leo Iorga, primele declarații despre moartea artistului: ”Sunt terminată, nu mă pot opri din plâns”

Paula Iorga a declarat în exclusivitate pentru CIAO.RO cât de dureroase au fost ultimele clipe pe care le-a petrecut alături de Leo Iorga, în spitalul în care azi a murit, și în care a stat internat în ultima perioadă. 

Soția lui Leo Iorga, primele declarații despre moartea artistului. Leo Iorga a murit, azi, la 54 de ani. Solistul trupei Compact suferea de mai mulți ani de cancer și fusese operat în repetate rânduri.

Leo Iorga a primit vestea că are cancer pulmonar în 2011 și de atunci s-a luptat fără oprire pentru viața sa.

Soția lui Leo Iorga, primele declarații despre moartea artistului

Soția artistului, cea care s-a rugat zilnic la o minune, astăzi a fost nevoită să-și ia adio de la el.

Este adevarat. A murit puiul meu. S a intamplat totul brusc, am apucat sa-i aprind lumanarea. Sunt terminata, nu ma pot opru din plans. Nu am apucat sa-i spun cat de mult il iubesc, puiul meu. Nu am apucat, Doamne. Nu ma pot aduna.

Mai aveam atatea sa i spun… De cateva zile ma ruga sa mergem acasa, dar nu puteam sa l duc acasa pentru ca refuza sa manance. Nici in spital nu mai voia sa manance. Boala a invins. Am nevoie de liniste, de putere„, a declarat Paula Iorga pentru CIAO.RO.

Cine a fost Leo Iorga

Leo Iorga a început să cânte de la 14 ani, în trupa liceului arădean unde a învăţat, mai întâi ca toboşar, apoi toboşar şi vocal. Dar în paralel cu muzica – aceasta fiind marea lui pasiune – a avut pe parcursul anilor şi alte meserii, fără nicio legătură cu rockul.

Solistul rock Leo Iorga, fost membru al trupelor Cargo, Compact, Schimbul 3, PACT by Leo Iorga & Adi Ordean, s-a născut la 2 decembrie 1964, la Arad.

Publicat: 02 Nov. 2019, 13:04 Vedete
Pe aceeași temă