Cântăreț celebru din România, înjunghiat și ținut mort în casă timp de 4 zile! Femeia care l-a ucis a continuat să mănânce după atac

Publicat: 05 Nov. 2019, 10:17 News 2
Cântăreț celebru din România, înjunghiat și ținut mort în casă timp de 4 zile! Femeia care l-a ucis a continuat să mănânce după atac

Trupa Compact are un destin extrem de trist. Moartea solistului Leo Iorga ne-a amintit de loviturile crunte prin carea a trecut formația de-a lungului timpului.

âPrima dispariție tragică din componența trupei a fost cea a lui Teo Peter, ucis într-un accident de un angajat al ambasadei americane la București. Însă, la câteva luni după cumplita moarte a lui Teo Peter, în mai 2005, Emil Laghia, chitaristul trupei Compact, a fost găsit fără suflare în apartamentul său din Tulcea.

Trupa Compact are un destin extrem de trist!

Emil a fost ucis de concubina lui, Elena Ignat, cunoscută sub numele de „Lala”. Relația lor dura de 19 ani și a fost una presărată cu certuri, scandaluri și băuturi alcoolice. Deși toți prietenii chitaristului l-au sfătuit, de nenumărate ori, să rupă relația cu Lala, Emil era atras că un magnet de femeia care i-a stăpânit și curmat destinul, relatează Adevarul.

Femeia a povestit că a consumat alcool împreună cu partenerul ei în seara respectivă, atunci când s-a iscat și un scandal puternic între ei. La un moment dat, ea a luat un cuțit pentru a-și face un sandviș cu pateu, iar el așeza două sticle cu alcool pe masă. Într-un acces de furie, femeia s-a întors și i-a înfipt cuțitul în piept lui Laghia, iar acesta s-a prăbușit în hol. Femeia și-a terminat sandvișul și a continuat să bea vin până a adormit. Laghia a murit în maxim un minut, pentru că lovitura de cuțit i-a secționat o arteră din corp. Cadavrul a fost descoperit după patru zile de la comiterea abominabilei crime.

Trupa Compact are un destin extrem de trist! „Vestea a căzut că un trăsnet. Este prea mult pentru noi în șase luni să pierdem doi colegi și prieteni. Cu greu ne putem adună. Nu vreau să vorbim despre un blestem căzut pe noi. Era un profesionist, un om care știa ce trebuie să facă. Este foarte greu pe scenă. Mă uit în stânga, nu-i Peter, mă uit în dreapta, nu-i Emil. Așa a vrut Dumnezeu. Să fie amândoi acolo”, declarat, la acea vreme, solistul trupei Compact, Paul Ciuci.

 

Publicat: 05 Nov. 2019, 10:17 News 2
Pe aceeași temă