Enrique Iglesias, adevărul dureros despre tatăl său: „Am suferit mult“

Publicat: 03 dec. 2019, 21:15 Autor: Simona Vedete
Enrique Iglesias, adevărul dureros despre tatăl său: „Am suferit mult“

Vedeta a oferit detalii mai puţin cunoscute din viaţa sa personală, care îl vizează şi pe tatăl său, Julio Iglesias, în vârstă de 76 de ani.

Într-un interviu citat de hola.com, Enrique a vorbit și despre relaţia cu tatăl său, cântărețul Julio Iglesias, cu care nu a comunicat o lungă perioadă de timp.

„La 18 ani, m-am separat complet de familia mea. Am plecat şi timp de zece ani nu am avut absolut nicio legătură cu tatăl meu“, a dezvăluit el. Artistul a recunoscut că faptul că este fiul lui Julio Iglesias a avut avantaje şi l-a ajutat până la un punct în carieră, însă povestea lui este aceea a unui „copil visător şi ambiţios“, care a învăţat să se descurce singur şi care a vrut să obţină cu forţe proprii un loc în industria muzicală.

„Dacă am avut oportunităţi pe care ceilalţi artişti nu le-au avut? Bineînţeles. Dar cei care care spun că am reuşit graţie tatălui meu greşesc. Este imposibil să ai succes în acest domeniu dacă nu ai piese care să creeze conexiuni cu publicul. Este imposibil ca cineva să reuşească doar pentru că tatăl său spune: «Vreau ca băiatul meu să fie un cântăreţ celebru»“, a spus Enrique Iglesias.

Mai mult, cântăreţul a vorbit şi despre debutul său în muzică, când i-a fost foarte greu: „Am suferit mult, muzica pe care o făceam mi-a dat forţă“.

Enrique a mai spus că în prezent se înţelege foarte bine cu celebrul său tată: „Ne respectăm reciproc, mai mult decât în urmă cu 25 de ani. Este tatăl meu şi îl iubesc din tot sufletul. Îl respect şi îl admir şi în parte înţeleg lucrurile pe care le-a făcut în cariera şi în viaţa sa pesonală“.

În cadrul aceluiaşi interviu, acesta a mai spus şi a simţit că trebuie să vorbească cu tatăl său: „Am avut o conversaţie foarte drăguţă. Am avut un sentiment tare plăcut…“.

Sursa: Adevărul

Publicat: 03 dec. 2019, 21:15 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă