Soția unui celebru cântăreț, probleme grave de sănătate: „Risc să mor de epuizare fizică și psihică”

Publicat: 21 mai 2020, 11:27 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Ana Magdin, soția celebrului rocker Petre Magdin, are probleme grave de sănătate. Cântărețul este nedezlipit de partenera sa și are grijă ca acesteia să nu îi lipsească nimic. Doctorii i-au recomandat Anei multă odihnă și vitamine.

Celebrul rocker Petre Magdin trece prin clipe grele după ce soția sa a căzut la pat. Femeia a explicat de când și de ce au apărut problemele și nu a uitat să îi mulțumească soțului său pentru grija pe care o are față de ea.

”Starea mea de luni s-a datorat muncii mele multifuncționale, adică, ziar, contracte, am publicat deja prima mea carte cu interviuri de colecție, cu români de succes la ei acasă și în lume, acum lucrez la a doua carte, plus multă grijă de Petre, multă treabă acasă, și, toate acestea, mi-au epuizat organismul, sunt și eu om! M-au doborât! Acum, sunt bine, mă odihnesc, altfel, medicii au spus că voi muri de epuizare fizică și psihică, atât de obosit este acum organismul meu! Le mulțumesc tuturor prietenilor care mi-au dus grijă, îi iubesc enorm!”, a spus Ana Moroșanu Magdin pentru click.ro

Petre Magdin a trimis un mesaj pe rețelele de socializare

”Ana mea, brusc nu se simte bine, ce mă fac eu fără ea? Muncește enorm, nu știu cum face atâtea într-o zi, și carte, și ziar, și treburile acasă, își face timp să dea mâncare păsărilor care stau cu ea între meri, în micile ei pauze, tot ce este în natură Ana mea iubește! De 3 luni nu am scos-o afară din curte, s-a îmbolnăvit Ana mea!”, a scris artistul.

Publicat: 21 mai 2020, 11:27 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă