Soția unui celebru cântăreț, probleme grave de sănătate: „Risc să mor de epuizare fizică și psihică”

Publicat: 21 May. 2020, 11:27 Vedete

Ana Magdin, soția celebrului rocker Petre Magdin, are probleme grave de sănătate. Cântărețul este nedezlipit de partenera sa și are grijă ca acesteia să nu îi lipsească nimic. Doctorii i-au recomandat Anei multă odihnă și vitamine.

Celebrul rocker Petre Magdin trece prin clipe grele după ce soția sa a căzut la pat. Femeia a explicat de când și de ce au apărut problemele și nu a uitat să îi mulțumească soțului său pentru grija pe care o are față de ea.

”Starea mea de luni s-a datorat muncii mele multifuncționale, adică, ziar, contracte, am publicat deja prima mea carte cu interviuri de colecție, cu români de succes la ei acasă și în lume, acum lucrez la a doua carte, plus multă grijă de Petre, multă treabă acasă, și, toate acestea, mi-au epuizat organismul, sunt și eu om! M-au doborât! Acum, sunt bine, mă odihnesc, altfel, medicii au spus că voi muri de epuizare fizică și psihică, atât de obosit este acum organismul meu! Le mulțumesc tuturor prietenilor care mi-au dus grijă, îi iubesc enorm!”, a spus Ana Moroșanu Magdin pentru click.ro

Petre Magdin a trimis un mesaj pe rețelele de socializare

”Ana mea, brusc nu se simte bine, ce mă fac eu fără ea? Muncește enorm, nu știu cum face atâtea într-o zi, și carte, și ziar, și treburile acasă, își face timp să dea mâncare păsărilor care stau cu ea între meri, în micile ei pauze, tot ce este în natură Ana mea iubește! De 3 luni nu am scos-o afară din curte, s-a îmbolnăvit Ana mea!”, a scris artistul.

Publicat: 21 May. 2020, 11:27 Vedete
Pe aceeași temă