EXCLUSIV | Liviu Puștiu, la un pas de diabet! Ce decizie drastică a luat: „Aveam metabolismul unui om bătrân”

Publicat: 24 feb. 2023, 10:29 Autor: Dora Bazavan Vedete

Liviu Puștiu este un artist super cunoscut de manele dar nu se cunosc însă problemele de sănătate cu care cântărețul s-a confruntat până în 2017. De atunci, în urma unei operații de micșorare a stomacului, viața i s-a schimbat aproape radical. De la 110 kilograme a ajuns la 75 și se simte mai bine ca niciodată. Liviu Puștiu a povestit exclusiv pentru Ciao.ro cum se simte acum și cât de familist este.

Liviu, cum ești în perioada asta? Cum merg cântările?

Nu este o perioadă foarte aglomerată dar nici nu mă vait. Am evenimente în weekenduri, adică vineri, sambătă și duminică. Nu mă plâng niciodată de evenimente! De 23 de ani încoace, Slavă Domnului, îmi merge bine!

Liviu Puștiu, la un pas de diabet!

Ai scos o piesă nouă, cu prietenul tău, Baboiash! E dedicată femeilor din viața voastră! 

Am scos o piesă alături de prietenul meu din copilărie, Baboiash, intitulată simplu ,,Te iubesc”! Am lansat melodia acum, în luna februarie, dacă tot sunt sărbătorile astea de iubire și am făcut-o cu un fel de dedicație pentru soțiile noastre. E o piesă foarte frumoasă care cu siguranță va rezista mult timp de-acum încolo pentru că are un mesaj simplu frumos și sincer.

Cum ești tu ca soț și cât de des îți superi soția?

Încerc să nu îmi supăr soția mai deloc deși din când în când o mai necăjesc dar avem o relație bazată pe respect și iubire și dacă ne certăm, o facem mai mult în glumă și aici cred că sunt un om binecuvântat și favorizat de Dumnezeu!

Există motive de gelozie între voi?

Nu avem nici cel mai mic motiv de gelozie! Ne bazăm pe încredere, iubire și respect suntem de atâția ani împreună deja noi doi, eu și Simona mea. Formăm un întreg.

Ce decizie drastică a luat

I-ai făcut recent cadou mașina ta! Ai supărat-o sau ai schimbat-o pe a ta și așa s-a nimerit?

I-am lăsat mașina mea cadou pentru că e mășină foarte bună, stabilă, un Porsche Cayenne. Are nevoie de siguranță, iar eu mi-am cumpărat o altă mașină nou-nouță, țiplă, un Mercedes CLS, ultimul model. M-am răsfățat și eu puțin. Mi-am făcut cadou de ziua mea, anul trecut, chiar pe 1 noiembrie, ultimul tip de mașină.

Ce alte cadouri scumpe obișnuiești să îi mai faci soției tale?

Nu obișnuiesc să fac cadouri scumpe soției pentru că noi trăim normal, ca o familie decentă și ne bucurăm de iubire și de viață!

Cum și cât de des îți arăți dragostea față de soția ta! E nevoie de o lună a iubirii pentru asta sau de zile speciale ale îndrăgostiților?

Îi arăt și spun în fiecare zi că o iubesc și că este totul pentru mine. E mama copiilor mei și jumătatea mea. Alături de ea mă simt împlinit și probabil și ea alături de mine la fel.

„Aveam metabolismul unui om bătrân”

Ai slăbit destul de mult! Cum ai reușit? Am auzit că ai avut probleme de sănătate și ai fost la un pas de diabet!

Pe 1 martie 2017 m-am operat de Gastric Sleeve, micșorare de stomac. Eram destul de grăsuț, aveam 110 kg, dar eram predispus la un diabet și la multe complicații! Din cauza grăsimii aveam analizele și metabolismul ca și un om bătrân.

Cât de mult ți-ai schimbat stilul de viață după operație? Cum te întreții? Faci sport, continui să slăbești?

Acum am un stil de viață cât se poate de sănătos, evit grăsimi și dulciuri cât se poate, merg destul de des cu bicicleta și mă mențin de la operație și chiar și în ziua de astăzi am 75 de kilograme.

Publicat: 24 feb. 2023, 10:29 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă