Competiția ”Survivor România„ le-a dat peste cap! Concurentele au avut probleme de sănătate

Publicat: 01 iul. 2021, 08:12 Autor: Andreea Voicu Vedete

Competiția ”Survivor România” este, cu adevărat, un show care te pune la mare încercare atât din punct de vedere psihic, cât și din punct de vedere fizic. Multe dintre concurente s-au confruntat cu probleme de sănătate, după ce au petrecut mult timp în Republica Dominicană.

Concurenții care iau parte la ”Survivor România” trebuie să se aștepte la multe schimbări în viețile lor. În primul rând, persoanele care stau săptămâni întregi în Republica Dominicană trebuie să știe că regimul alimentar se schimbă total, organismul primind foarte mult ulei din nucile de cocos. De asemenea, efortul fizic va fi unul destul de mare și intens și nici igiena nu va fi ca de dinainte. Mai multe participante în emisiune, de-a lungul șederii lor în competiția ”Survivor România„, s-au confruntat cu probleme de sănătate.

Una dintre participante este chiar Raluca Dumitru, care a povestit că i-a căzut părul. De asemenea, și Elena Marin, Roxana Nemeș și Mellina sunt pe lista persoanelor care au avut organismul afectat.

” Mi-a căzut foarte mult păr în junglă, îmi cădeau smocuri întregi, aproape în fiecare zi. Principala cauză a fost aceea că nu aveam cu ce să mă pieptăn, părul se încâlcea de la dormit sau de la traseele prin apă, nisip și noroi, și nu aveam o perie la dispoziție să pot să-l descurc. Noi ne spălam doar în mare, iar asta nu ne ajuta prea mult pe noi, fetele cu părul lung”, a pus Raluca Marin pentru Wowbiz.

Sebastian Chitoșcă a fost ultimul concurent eliminat din show

Sebastian Chitoșcă a fost eliminat din competiția ”Survivor România” și se va întoarce în țară. După luni de zile în care a fost ”deconectat” de la tot ce înseamnă rețele de socializare și comunicarea cu familia, Sebi a reușit să vorbească cu cei dragi lui.

“Wow! Nu îmi vine să cred! Am telefon în mână. Îmi pare foarte rău că experiența Survivor s-a încheiat pentru mine în această seară. Vă mulțumesc din suflet pentru susținerea voastră, vă iubesc mult. Lăsați-mi puțin timp să vorbesc cu familia, să vorbesc cu oamenii dragi și vă promit că în scurt timp o să ținem legătura. Evident că o să vă povestesc mai multe despre această experiență. Îmi pare foarte rău că nu am ajuns la individuale și la finală. Dacă treceam de această săptămână eram acolo și sunt ferm convins că nu vă dezamăgeam. Am foarte mari emoții, nu știu ce să vă mai spun. Îmi vine să plâng de nervi”, a spus Sebastian Chitoșcă, la Instastory, arată Cancan.

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video youtube

Publicat: 01 iul. 2021, 08:12 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă