Ce a spus Sebastian Chitoșcă, după ce a fost eliminat de la ”Survivor România”: „Am presimțit că se va întâmpla lucrul ăsta”

Publicat: 28 iun. 2021, 16:05 Autor: Andreea Voicu Vedete

Seara trecută, Faimosul Sebastian Chitoșcă a fost eliminat din competiția ”Survivor România”, care are loc în Republica Dominicană. Din echipa roșie, în continuare au rămas în lupta pentru marele premiu Elena Marin și Zannidache. Ce a spus Sebi, după ce a aflat că este cel eliminat din show-ul de supraviețuire.

Sebastian Chitoșcă a fost eliminat seara trecută din competiția care are loc în Republica Dominicană.

Imediat ce a aflat faptul că este eliminat din competiție, Sebi a avut prima reacție: “Știam, am presimțit că se va întâmpla lucrul ăsta. Le-am spus tuturor că simt că voi pleca acasă. Mă bucur că am ajuns până aici, simt că am dus steagul Faimoșilor la nivel înalt contra unor Războinici. Simt că mi-am îndeplinit multe obiective de când am intrat în această competiție și până acum. Îmi pare rău că nu am avut ocazia să mă lupt cu unul din echipa mea, Zanni. Chiar voiam să-mi testez abilitățile sportive cu un artist care are inimă de sportiv și ăsta a fost singurul obiectiv pe care nu mi l-am îndeplinit aici…”.

Sebastian Chitoșcă se întoarce în România

Sebastian Chitoșcă a fost eliminat din competiția ”Survivor România” și se va întoarce în țară. După luni de zile în care a fost ”deconectat” de la tot ce înseamnă rețele de socializare și comunicarea cu familia, Sebi a reușit să vorbească cu cei dragi lui.

“Wow! Nu îmi vine să cred! Am telefon în mână. Îmi pare foarte rău că experiența Survivor s-a încheiat pentru mine în această seară. Vă mulțumesc din suflet pentru susținerea voastră, vă iubesc mult. Lăsați-mi puțin timp să vorbesc cu familia, să vorbesc cu oamenii dragi și vă promit că în scurt timp o să ținem legătura. Evident că o să vă povestesc mai multe despre această experiență. Îmi pare foarte rău că nu am ajuns la individuale și la finală. Dacă treceam de această săptămână eram acolo și sunt ferm convins că nu vă dezamăgeam. Am foarte mari emoții, nu știu ce să vă mai spun. Îmi vine să plâng de nervi”, a spus Sebastian Chitoșcă, la Instastory, arată Cancan.

sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 28 iun. 2021, 16:05 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă