Secretul Elenei Marin. Ce a făcut Faimoasa înainte de începerea Survivor România: „Probabil că acum nu ar mai recunoaște”

Publicat: 28 Jun. 2021, 14:18 Vedete
Secretul Elenei Marin. Ce a făcut Faimoasa înainte de începerea Survivor România: „Probabil că acum nu ar mai recunoaște”

Elena Marin este singura fata din echipa Faimoşilor care a reuşit să ajungă foarte departe în cadrul competiţiei. De-a lungul timpului s-au spus foarte multe lucruri despre celebra dansatoare, însă de departe cea mai dură acuzaţie a venit din partea Ralucăi Dumitru. Fosta asistenta TV a dat-o de gol pe fosta sa colegă şi a dezvăluit ce a făcut cu câteva zile înainte de a intra în emisiune.

Raluca Dumitru şi Elena Marin au fost protagonistele unor conflicte în cadrul emisiunii Survivor. Deşi cele două fete se cunoşteau şi în afara competiţiei, se pare că în Republica Dominicană nu s-au înţeles la fel de bine.

După ce a părăsit concursul, Raluca Dumitru a făcut o serie de dezvăluiri care nu o favorizează pe fosta ei coechipieră. Bruneta a povestit faptul că înainte de a pleca în Republica Dominicană, Elena Marin a sunat-o pe cântăreața Elena Ionescu, cea care a câștigat anteriorul sezon al emisiunii de la Kanal D, potrivit wowbiz.ro.

”Am fost împreună pe plajă și am stat de vorbă despre mai multe lucruri”

Raluca Dumitru a afirmat că celebra dansatoare a sunat-o pe Elena Ionescu pentru a-i cere sfaturi despre cum să se comporte în competiție.

”Imediat după ce am ajuns în Dominicană, am încercat să mă apropii de Elena, pentru că era singura din camp pe care o cunoșteam în momentul acela, fusesem chiar colege la un post de televiziune. Am fost împreună pe plajă și am stat de vorbă despre mai multe lucruri. La un moment dat, ea mi-a povestit că a sunat-o pe Elena Ionescu și că i-a cerut sfaturi despre cum să fie, cum să se comporte… nu mi-a spus exact ce i-a spus. Probabil că acum nu ar mai recunoaște, însă atunci asta mi-a spus”, a spus Raluca Dumitru.

„Elena reușește să te facă la psihic…”

„OK, poate n-am reușit eu s-o înțeleg, însă cum de toți colegii ei au avut la un moment dat o problemă cu ea, nu doar eu, Zanni și Sebi. Până și Ștefan și-a dat seama la un moment dat de cum e ea, iar Moroșanu s-a dus la Zanni și i-a spus că Elena prea face pe victima.

Elena reușește să te facă la psihic, în sensul că întoarce lucrurile în așa fel încât te enervezi și ridici tonul sau o repezi. Atunci ea plânge și transformă totul într-o dramă. Așa a fost cu mine, când i-am spus că o s-o iau de codițe. Evident că era o vorbă spusă la nervi, dar ea a ținut-o câteva săptămâni că am amenințat-o. Am căzut în plasa ei, așa a pățit și Zanni, care mi-a spus că ăsta e jocul ei și nu trebuie să cădem în plasă”, a declarat Raluca Dumitru, arată Cancan.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 28 Jun. 2021, 14:18 Vedete
Pe aceeași temă