Raluca Dumitru, primele declaraţii după eliminarea de la Survivor. Ce a putut să spună bruneta despre Elena Marin

Publicat: 15 Jun. 2021, 08:19 Vedete

În ultimul consiliu de eliminare, Raluca Dumitru a părăsit competiţia din Republica Dominicană. Bruneta a povestit recent cum s-a înţeles cu foştii colegi, în special cu Elena Marin. Fosta concurentă a subliniat faptul că lucrurile nu sunt exact aşa cum se văd din faţa televizoarelor.

Raluca Dumitru şi Elena Marin s-au cunoscut înainte de a intra în competiţie, ba chiar au avut o relaţie de prietenie. Cu toate acestea bruneta povesteşte faptul că în cadrul show-ului a văzut o altă faţă a celebrei dansatoare. Cele două fete nu s-au înţeles bine, ba mai mult au existat şi câteva discuţii mai aprinse între ele.

Dacă despre Elena, fosta asistentă TV nu a avut prea multe cuvinte de laudă, în ceea ce îi priveşte pe băieţi lucrurile stau cu totul diferit.

„Zanni cu Sebi se luau și de mine de multe ori, la fel cum îi spuneau și Elenei, doar că ea le lua mult prea personal. Se făcea un mare tam tam. Băieții au vorbit foarte frumos cu ea. Nu mi s-a părut că au jignit-o cu ceva, că i-au spus ceva foarte grav. A început să plângă ca și cum ar fi jignit-o. Nu era cazul. Cred că cei de acasă au văzut ce s-a întâmplat la consiliu.

Spunea anumite lucruri cu o răutate foarte mare. Orice lucru pe care îl spuneam. Eu niciodată când am vorbit cu ea nu am ieșit în față să spun. Și atunci când i-am spus că o iau de codițe, nu se întâmpla, dar când vezi că în spatele camerelor este opusul, te deranjează. Ea pare înger, iar eu drăcușorul.”, a declarat Raluca Dumitru, potrivit WOWbiz.ro.

„Băieții erau foarte ok, dar ea nu”

Pe lângă aceste lucruri, Raluca mai povesteşte faptul că Elena a avut o atitudine distantă faţă de ea, deşi ele se înţelegeau destul de bine când erau acasă.

„Când am venit în această competiție, eu o știam pe Elena, m-a bucurat. Nu mi s-a părut și din partea ei același lucru. Băieții erau foarte ok, dar ea nu. Și pe plajă m-am dus la ea, să povestim, pentru că aveam prieteni comuni. Totul s-a schimbat după discuția de pe plajă. S-a dus la Zanni și i-a spus: Mai bine Ana, decât cele două fete conflictuale.

Noi când am ajuns nu știam ce locuri să ocupăm din camp. Mă așteptam din partea ei să zică Haideți aici lângă mine, mai ales că o cunoșteam. Mie nu mi s-a părut apropiată nici de mine, nici de Irisha. S-a apropiat de Irisha după ce i-a luat apărarea. Eu m-am dus și am avut o discuție cu ea și i-am spus că nu mi se pare normal, nu i-am făcut nimic. M-am apărat pentru că sunt singură, nu aveam pe nimeni de acasă lângă mine”,  a mai spus Raluca Dumitru.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 15 Jun. 2021, 08:19 Vedete
Pe aceeași temă