Raluca Dumitru, despre Elena Marin de la Faimoși: „Prea face pe victima”

Publicat: 28 iun. 2021, 10:41 Autor: Andreea Voicu Vedete

Raluca Dumitru a făcut o serie de dezvăluiri din emisiunea fenomen de la Kanal D, și anume ”Survivor România”. Ce a spus despre fosta ei colegă de echipă, Elena. În emisiune, în echipa Faimoșilor au rămas doar Elena și Zanni, doi potențiali câștigători ai competiției.

Raluca Dumitru, fostă concurentă în emisiunea de la Kanal D, ”Survivor România„, a făcut o serie de dezvăluiri din ”spatele” camerelor de luat vederi din Republica Dominicană. Bruneta a vorbit în special despre comportamentul Elenei Marin în competiția de peste hotare. În prezent, în emisiune, au rămas doar Elena și Zanni în echipa Faimoșilor, după ce Sebi a fost eliminat seara trecută.

De multe ori, Elena a fost favorita publicului de acasă, însă, în același timp, a reușit să atragă antipatii în echipă, de-a lungul timpului existând conflicte între concurenții din echipa roșie. Raluca mărturisește că ”Elena prea face pe victima” în competiție, relatând spusele colegilor săi.

„OK, poate n-am reușit eu s-o înțeleg, însă cum de toți colegii ei au avut la un moment dat o problemă cu ea, nu doar eu, Zanni și Sebi. Până și Ștefan și-a dat seama la un moment dat de cum e ea, iar Moroșanu s-a dus la Zanni și i-a spus că Elena prea face pe victima.

Elena reușește să te facă la psihic, în sensul că întoarce lucrurile în așa fel încât te enervezi și ridici tonul sau o repezi. Atunci ea plânge și transformă totul într-o dramă. Așa a fost cu mine, când i-am spus că o s-o iau de codițe. Evident că era o vorbă spusă la nervi, dar ea a ținut-o câteva săptămâni că am amenințat-o. Am căzut în plasa ei, așa a pățit și Zanni, care mi-a spus că ăsta e jocul ei și nu trebuie să cădem în plasă”, a declarat Raluca Dumitru, arată Cancan.

Raluca Dumitru: „Cred că era modul ei de a atrage atenția”

Mai mult decât atât, bruneta a mai mărturisit că avea un ”mod” de a atrage atenția, fiind prea decoltată: „Cred că era modul ei de a atrage atenția. Mie îmi era indiferentă, vă dați seama, dar băieții spuneau că Elena era mult prea decoltată. Când se apleca și dădea cu mătura sau făcea treabă prin camp i se vedea tot sânul. Eu, una, n-aș fi putut să mă etalez în acest fel în fața băieților care totuși stăteau de 6 luni fără prietenele sau soțiile lor… Adică, nu prea se face asta. Noroc că ei nu erau prea interesați de Elena din acest punct de vedere”.

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video Youtube

Publicat: 28 iun. 2021, 10:41 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×