Enrique Iglesias a devenit tată pentru a treia oară!

Publicat: 11 Feb. 2020, 10:26 Vedete
Enrique Iglesias a devenit tată pentru a treia oară!

Enrique Iglesias şi partenera sa, Anna Kournikova, au devenit părinţi pentru a treia oară. Vestea cea mare a fost făcută publică de fratele mai mic al artistului, Julio José Iglesias.

”Sunt din nou unchi. Fratele meu are deja trei copii” , a declarat cel de-al doilea fiu al lui Julio Iglesias postului chilian de radio ADN.

Jurnaliştii au fost curioşi să afle dacă este vorba despre un băieţel sau o fetiţă. Acesta le-a răspuns direct:  „Este un secret, nu pot să-ţi spun. Pot doar să îți spun că amândoi sunt foarte fericiți!”. Julia a precizat că atât mama, cât şi bebeluşul sunt deja la casa lor din Miami Beach, în SUA.

Fericiţii părinţi  nu au reacţionat la cuvintele lui Julio Jose pe reţelele de socializare şi nici în comunicate oficiale.

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru clipul piesei „Escape”. De atunci au rămas împreună, deși la un moment dat s-au despărțit pentru câteva luni. Enrique a vorbit despre relația cu Anna și recunoaște că nu credea că vor rămâne atâta timp împreună. Eu și Anna suntem împreună de 15 ani, da, este o perioadă lungă și ca să fiu sincer, recunosc că nu mă așteptam să pot sta într-o relație atâția ani. Anna este amuzantă, luptătoare, independentă și aș mai putea adăuga și alte calități”, declara artistul cu ceva timp în urmă.

Publicat: 11 Feb. 2020, 10:26 Vedete
Pe aceeași temă