Anna Kournikova, poze incredibile cu gemenii pe care îi are cu Enrique Iglesias

Publicat: 18 Dec. 2020, 09:15 General
Anna Kournikova, poze incredibile cu gemenii pe care îi are cu Enrique Iglesias

Enrique Iglesias, în vârstă de 45 de ani, şi Kournikova, în vârstă de 39 de ani, au devenit părinţi pentru prima data în decembrie 2017, când s-au născut gemenii Lucy şi Nicholas. La începutul acestui an, îndrăgitul cuplu a mai adus pe lume un bebeluș, aceștia fiind în culmea fericirii. 

Fosta jucătoare de tenis a sărbătorit pe 16 decembrie ziua de naștere a lui Nicholas și Lucy care au împlinit 3 ani.

Simpatica mămică în vârstă de 39 de ani a postat pe Instragrma imagini adorabile cu cei doi copii, alături de un mesajul:  ‘3!’ și emoji cu inimă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova)

Anna și Enrique sunt împreună de aproape două decenii

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru clipul piesei „Escape”. De atunci au rămas împreună, deși la un moment dat s-au despărțit pentru câteva luni. Enrique a vorbit despre relația cu Anna și recunoaște că nu credea că vor rămâne atâta timp împreună. Eu și Anna suntem împreună de 15 ani, da, este o perioadă lungă și ca să fiu sincer, recunosc că nu mă așteptam să pot sta într-o relație atâția ani. Anna este amuzantă, luptătoare, independentă și aș mai putea adăuga și alte calități”declara artistul cu ceva timp în urmă.

Și-au păstrat relația departe de ochii publicului. Anna s-a retras din tenis în 2007. Cei doi trăiesc pe o insulă din Miami, deși au scos casa la vânzare din 2018.

O sursă declara marți pentru ET că Lucy, Nicholas și sora lor de 10 luni, Mary, „s-au bucurat de timpul petrecut împreună cu părinții lor în Miami, în aceasta perioada de pandemie„.

„Enrique și Anna sunt foarte discreți si au fost foarte ocrotitori cu gemenii în această perioadă, având grijă să nu fie mulți oameni în jurul lor”.

 

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 18 Dec. 2020, 09:15 General
Pe aceeași temă