EXCLUSIV Ce i-a spus Leo Iorga soției lui, înainte de a muri! Paula a rezistat doar cu ajutorul calmantelor

Publicat: 03 Nov. 2019, 09:00 Vedete
EXCLUSIV Ce i-a spus Leo Iorga soției lui, înainte de a muri! Paula a rezistat doar cu ajutorul calmantelor

Artistul a murit astăzi, la 54 de ani, după ce în ultimii ani s-a luptat cu cancerul.

 

Ce i-a spus Leo Iorga soției lui, înainte de a muri! Cu doar cinci zile înainte ca fostul solist al trupei Compact să părăsească această lume, soția lui a mărturisit în exclusivitate pentu CIAO.RO faptul că Leo Iorga  nu-și mai dorea să trăiască din cauza suferinței.

A revenit o pneumonie care credeam ca s-a stins, in august o facuse, cand s-a operat la picior. De atunci el n-a mai putut sa mearga. Am inceput voiajul prin spitale, sa spunem, la Urgente, la Marius Nasta, Sf. Luca. Din 12 august am umblat numai prin spitale.

Ce i-a spus Leo Iorga soției lui, înainte de a muri!

Ca sa se recupereze a facut si o radioterapie pentru ca boala asta a ajuns la nivelul partii osoase, la picior. De asta s-a si operat la picior ca sa poata sa mearga, i-a montat o tija. A avut ghinionul de a face pneumonie.

De atunci nu a mai mers, din acest motiv a aparut si la spectacol, pe scena, in carucior, la Arenele Romane. A fost un spectacol foarte mare si a mers si el pe scena la ultima piesa pe care au cantat-o impreuna. A cantat cum a putut ca are oxigenarea slabuta, avand o boala a respiratiei”, povestea Paula Iorga, în urmă cu cinci zile, în exclusivitate pentru CIAO.RO.

Sotia lui Leo Iorga

”Eu? Cum sa ma simt? Eu… iau niste calmante si spun rugaciuni. Asa rezist. Se spune ca la Domnul totul este posibil si ma rog pentru sanatatea lui, pentru putere. Puterea lui este si puterea mea, a noastra. Ma rog pentru puterea si sanatatea personalului medical. Ma rog ca Leo sa poata sa mai traiasca si sa mai cante… un pic.

Asta este ceea ce iubea cel mai mult sa faca (… ) nu-si mai doreste sa traiasca asa, asta-i clar. Mai sunt si metastazele celebrale pentru care nu am apucat sa mergem la Hamburg din cauza a tot ce s-a intamplat incepand cu 12 august. Acolo trebuia sa faca tratament sa-i mai opreasca metastazele”, a mai spus atunci soția artistului.

Restul interviului îl puteți citi AICI.

Publicat: 03 Nov. 2019, 09:00 Vedete
Pe aceeași temă