EXCLUSIV| Acasă la Leo Iorga. Văduva regretatului artist s-a mutat pe litoral!

Publicat: 31 Jul. 2020, 09:14 Vedete

Leo Iorga s-a stins din viață la finele anului trecut, pe un pat de spital, după o luptă cruntă cu o boală nemiloasă pe care a dus-o pe picioare vreme de 9 ani.

Trecerea în neființă a artistului i-a dărâmat pe apropiați, mai ales pe soția lui, Paula, care l-a îngrijit cu multă atenție și i-a fost alături și în cele mai cumplite momente din viața lui, în lupta cu boala, dar și pe cei doi băieți ai lor.

Văduva lui Leo Iorga s-a mutat pe litoral

La câteva luni de când s-a stins, văduva lui Leo Iorga a lăsat Capitala și a plecat la Eforie, la vila lor. Astfel, Paula își petrece timpul la mare, alături de păriții ei ce locuiesc acolo, dar și alți apropiați ai ei. La vilă, Paula își ocupă timpul cu curățenia, atât în interior, cât și în curte, mai stă la soare, se bălăcește în piscină sau se plimbă pe malul mării.

Așa cum era de așteptat, în vilă se regăsește aproape în fiecare colțișor câte o amintire cu Leo Iorga, dragostea vieții ei. Paula a pus tablouri cu el pe pereți, iar pe masă o fotografie lângă care ard două lumânări non-stop. Mai mult, în camere, văduva a păstrat multe din lucrurile sale pe care acesta le adora sau mici atenții pe care le-a primit de la apropiați sau fani, pe timpul vieții.

Surprinzător este faptul că unii fani ai regretatului artist i-au bătut chiar la poartă Paulei Iorga și au rugat-o să-i lase să vadă vila în care Leo adora să petreacă timp.

Paula Iorga: „M-a impresionat un tânăr care…”

“Într-adevăr, au fost persoane care au venit la poartă și m-au întrebat dacă Leo a locuit aici, dacă mai are cd-uri sau fotografii cu autografe, sau alte obiecte. I-am primit, vă dați seama, mi-a crescut sufletul în mine. Toată lumea îl iubea pe Leo, nu aveai cum să nu-l iubești. Chiar m-a impresionat un tânăr care a venit cu părinții lui… îmi amintesc că-mi povestea că venise de la mulți kilometri distanță și m-a rugat să-l las să intre în casă, să vadă, să facă niste poze, ulterior a și scris un text foarte frumos, emoționant despre asta. Eu mă simt bine aici, momentan, pe timpul verii, locuiesc aici”, ne-a spus Paula Iorga.

Leo Iorga, înmormântat la Cimitirul Bellu

Leo Iorga s-a stins pe 2 noiembrie 2019, pe un pat de spital, în urma unei lungi suferințe. Regretatul artist s-a luptat 9 ani cu o boală nemiloasă. Inițial cancerul i-a apărut la plămâni, în 2011, mai apoi la cap, glandele suprarenale, iar apoi la oase.

De-a lungul anilor, îndrăgitul artist a suferit mai multe intervenții chirurgicale și a făcut zeci de tratamente atât în țară, cât și în străinătate, în Cuba sau Germania. Leo Iorga s-a stins pe 2 noiembrie și a fost înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală.

Publicat: 31 Jul. 2020, 09:14 Vedete
Pe aceeași temă