Dan Bittman, declarație în lacrimi: „Îmi pare rău că nu am putut să facem mai mult”

Publicat: 02 Nov. 2019, 14:57 Vedete

Toata lumea este devastată după vestea morții lui Leo Iorga.

Dan Bitman, declarație în lacrimi. Artistul Dan Bittman a declarat într-o intervenție telefonică la Realitatea Plus faptul că Leo Iorga a fost un luptător dar și un exemplu pentru felul în care s-a confruntat cu boala necruțătoare.

„A venit și ziua în care Leo să plece după o luptă formidabilă. O boală pe care unii o inving, alții nu. El nu a reușit.

Dan Bitman, declarație în lacrimi

Dan Bitman, declarație în lacrimi

A lăsat în urmă o luptă care va fi un exemplu cum să tratezi această boală și atitudinea pe care să o ai față de cancer. Mie îmi sunt vii imaginile de acum o lună și jumătate de la concertul organizat în memoria lui Teo Peter.

Atunci l-am văzut pentru ultima dată într-un scaun cu rotile, l-am îmbrățișat, l-am sărutat, și mi-am dat seama că îi este foarte rău, dar chiar și atunci a venit și a cântat o piesă în fața unui public numeros pentru a arăta că trebuie să lupți până în ultimul moment.

Ultima fotografie cu Leo Iorga te va tulbura! Artistul era de nerecunoscut

Să fii un exemplu pentru cei din jur. Ăsta a fost Leo Iorga. … Am încercat din răsputeri să-l ajutăm îmi pare rău că nu am putut să facem mai mult, atât noi Holograf cât și colegii din breaslă să-l ajutăm cât s-a putut.

Cel mai impresionant moment era când se ridica din scaunul cu rotile și venea în fața spectatorilor că luptă, că nu abandonează și cânta piesă după piesă. Asta a fost pentru noi mai mult decât impresionant. A fost un mare luptător, Leo Iorga! Dumnezeu să-l odihnească. Condoleanțe familiei!” este mesajul lui Dan Bittman.

EXCLUSIV Ce i-a spus Leo Iorga soției lui, înainte de a muri! Paula a rezistat doar cu ajutorul calmantelor

Publicat: 02 Nov. 2019, 14:57 Vedete
Pe aceeași temă