Leo Iorga a murit! Solistul s-a luptat timp de mulți ani cu cancerul

Publicat: 02 Nov. 2019, 12:53 Vedete

Solistul trupei Compact a decedat la vârsta de 54 de ani, după o lungă suferință.

Leo Iorga a murit! Anunțul morții artistului a fost făcut de compozitorul Adrian Ordean pe social media. Timp de mulți ani Leo a dus o luptă încrâncenată cu cancerul, iar pentru scurt timp credea ca va ieși învingător.

„Acum 5 minute, colegul meu de trupa LEO IORGA a plecat spre o lume mai buna…DUMNEZEU SA-L IERTE. Va ramane in inimile noastre pentru totdeauna”, a scris compozitorul Adrian Ordean pe Facebook.

Leo Iorga a murit!

Sotia lui Leo Iorga

Soția lui Leo Iorga a vorbit ultima oara în exclusivitate pentru CIAO.RO, unde cu ultimele puteri spera la o minune. Am gasit-o pe Paula in curtea unui spital din Capitala, acolo unde sotul ei, indragitul artist Leo Iorga, se afla internat de mai bine de o saptamana.

Imbracata intr-un halat alb, cu o masca pe fata, femeia avea lacrimi in ochi si citea dintr-o carte de rugaciuni. Ne-a marturisit ca se roaga la Dumnezeu sa-i dea sanatate si putere sotului ei, Leo Iorga, internat in spital din cauza ca i-a revenit o pneumonie. Lipsita parca de putere si cu lacrimi in ochi, Paula Iorga ne-a acordat un interviu emotionant.

„A revenit o pneumonie care credeam ca s-a stins, in august o facuse, cand s-a operat la picior. De atunci el n-a mai putut sa mearga. Am inceput voiajul prin spitale, sa spunem, la Urgente, la Marius Nasta, Sf. Luca. Din 12 august am umblat numai prin spitale. Ca sa se recupereze a facut si o radioterapie pentru ca boala asta a ajuns la nivelul partii osoase, la picior. De asta s-a si operat la picior ca sa poata sa mearga, i-a montat o tija.

A avut ghinionul de a face pneumonie. De atunci nu a mai mers, din acest motiv a aparut si la spectacol, pe scena, in carucior, la Arenele Romane. A fost un spectacol foarte mare si a mers si el pe scena la ultima piesa pe care au cantat-o impreuna. A cantat cum a putut ca are oxigenarea slabuta, avand o boala a respiratiei.”

Vezi continuarea interviului AICI!

Publicat: 02 Nov. 2019, 12:53 Vedete
Pe aceeași temă