Fiul lui Leo Iorga, mărturisiri incredibile: ”M-am uitat spre Cer și am zâmbit. M-a ajutat cu bani, de dincolo de moarte”

Publicat: 20 Nov. 2020, 15:13 Vedete

Leo Iorga s-a stins din viață în urmă cu un an, când a pierdut lupta cu o boală necruțătoare: cancer pulmonar. Vestea că Leo Iorga nu mai este printre noi a întristat foarte mulți fani, familia și apropiații.

Fostul solist al trupei Compact s-a stins din viață în data de 2 noiembrie 2019. De atunci, familia artistului ”primește” semne. Bărbatul a fost îmnormântat la Cimitirul Bellu. Fiul solistului, Edy, a povestit ce s-a întâmplat după moartea acestuia. Soția sa îl vizează aproape în fiecare noapte pe Leo Iorga, pe când fiul lui, Edy, rar.

”Îl visez rar, dar mama îl visează aproape în fiecare seară. Punem însă asta pe seama faptului că vorbește mereu despre el, îi ascultă piesele, e o chestie firească”, mărturisește tânărul, arată VIVA.

”Am avut acum câteva luni un necaz, nu mai aveam bani nici pentru chirie căci, la vreme de pandemie, firma mea de efecte pirotehnice nu produce din lipsă de evenimente. Și mă tot gândeam de unde să fac rost de o sumă cu care să acopăr și utilitățile casei. La un moment dat, m-a sunat fratele meu mai mic, Paul, și m-a întrebat dacă am verificat contul în care tatăl meu primea bani din drepturile de autor. Când am verificat, am găsit în jur de 1.000 de lei, exact suma de care aveam nevoie. M-am uitat spre Cer și am zâmbit. M-a ajutat cu bani, de dincolo de moarte. Cu siguranță, cei dragi ne veghează”, a mai spus Edy.

În data de 2 noiembrie 2020 s-a împlinit un an de la moartea artistului Leo Iorga

Leo Iorga s-a stins pe 2 noiembrie 2019, pe un pat de spital, în urma unei lungi suferințe. Regretatul artist s-a luptat 9 ani cu o boală nemiloasă. Inițial cancerul i-a apărut la plămâni, în 2011, mai apoi la cap, glandele suprarenale, iar apoi la oase.

De-a lungul anilor, îndrăgitul artist a suferit mai multe intervenții chirurgicale și a făcut zeci de tratamente atât în țară, cât și în străinătate, în Cuba sau Germania. Leo Iorga s-a stins pe 2 noiembrie și a fost înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 20 Nov. 2020, 15:13 Vedete
Pe aceeași temă