Exclusiv! 1 an fără Leo Iorga! Văduva și copiii artistului i-au făcut un loc de veci superb! Iată cum a fost la parastas

Publicat: 02 Nov. 2020, 12:30 Vedete

1 an fără Leo Iorga! Regretatul artist s-a stins din viață e 2 noiembrie 2019!

1 an fără Leo Iorga! Regretatul artist s-a stins din viață anul trecut, pe 2 noiembrie, pe un pat de spital, după o luptă cruntă cu o boală nemiloasă pe care a dus-o pe picioare vreme de 9 ani. Acesta a fost înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală.

Leo Iorga, parastas de 1 an

Văduva Paula Iorga și cei doi copiii, Edy și Paul, i-au făcut sâmbătă, parastasul de 1 an. Aceștia au chemat la mormântul artistului 3 preoți ca să facă o slujbă, după care au împărțit pachete și colivă.

În afară de pachețele pe care le-au împărțit la cimitir, Paula și băieții au dat și o masă la o mânăstire. “Am vorbit la Mănăstirea Antim să facă o masă pentru săraci”, ne-a spus Paula.

Familia i-a amenajat locul de veci al artistului, acesta fiind gata chiar cu puțin timp înainte de parastasul de 1 an. Lângă mormânt, Paula Iorga și băieții i-au făcut un loc special amenajat cu o băncuță unde să poată sta atunci când vin să-i aprindă lumânări și să-i aducă flori.

Leo Iorga s-a stins pe 2 noiembrie 2019, pe un pat de spital, în urma unei lungi suferințe. Regretatul artist s-a luptat 9 ani cu o boală nemiloasă. Inițial cancerul i-a apărut la plămâni, în 2011, mai apoi la cap, glandele suprarenale, iar apoi la oase.

De-a lungul anilor, îndrăgitul artist a suferit mai multe intervenții chirurgicale și a făcut zeci de tratamente atât în țară, cât și în străinătate, în Cuba sau Germania. Leo Iorga s-a stins pe 2 noiembrie și a fost înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală.

Publicat: 02 Nov. 2020, 12:30 Vedete
Pe aceeași temă