Ce a făcut văduva lui Leo Iorga la mormântul artistului! E singurul loc de veci din cimitir care…

Publicat: 18 Jan. 2020, 22:13 Vedete

Văduva lui Leo Iorga i-a “împodobit” mormântul regretatului artist, decedat la începutul lunii noiembrie! El este singurul cântăreț de rock care își odihnește sufletul în zona Aleii Scriitorilor, din cimitirul Bellu. 

Paula, văduva lui Leo Iorga, merge des la mormântul artistului ce s-a stins din viață în noiembrie 2019. Femeia își petrece zeci de minute la locul lui de veci aflat în Cimitirul Bellu de fiecare dată când merge, ca să tămâieze, să facă curat, să schimbe florile, să aprindă lumânările.

Înainte de sărbători, Paula Iorga a petrecut mai mult timp la locul de veci al regretatului cântăreț, asta pentru că l-a “împodobit”. Nu, nu i-a pus niciun brad cu globuri, ci a optat pentru altfel de decorațiuni, cum ar fi îngerași, coronițe de braț sau instalație. Mai exact, i-a pus pe cruce o instalație cu luminițe, în așa fel încât regretatul artist să aibă lumină și când se lasă noaptea. Se pare că instalația se încarcă de la lumina solară, astfel că noaptea stă aprinsă și luminează locul lui de veci. Mai mult, lângă cruce, văduva a pus și două lumânări cu baterie care stau mereu aprinse.

Leo Iorga, înmormântat la Cimitirul Bellu

Leo Iorga s-a stins pe 2 noiembrie, pe un pat de spital, în urma unei lungi suferințe. Regretatul artist s-a luptat 9 ani cu o boală nemiloasă. Inițial cancerul i-a apărut la plămâni, în 2011, mai apoi la cap, glandele suprarenale, iar din acest an și la oase.

De-a lungul anilor, îndrăgitul artist a suferit mai multe intervenții chirurgicale și a făcut zeci de tratamente atât în țară, cât și în străinătate, în Cuba sau Germania. Leo Iorga s-a stins pe 2 noiembrie și a fost înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală.

 

 

Publicat: 18 Jan. 2020, 22:13 Vedete
Pe aceeași temă