Victima din mașina peste care a căzut brațul macaralei, dusă în comă la Spitalul Universitar

Publicat: 02 Nov. 2019, 12:43 Ciao.ro
Victima din mașina peste care a căzut brațul macaralei, dusă în comă la Spitalul Universitar

Alte trei persoane au nevoie de îngrijiri medicale.

Victima din mașina peste care a căzut brațul macaralei. Potrivit ISU București, bărbatul care a rămas încarcerat a fost extras de pompieri. El a fost dus inconștient și intubat la Spitalul Universitar.

„Au fost în total patru victime, dintre care trei cu răni minore și o persoană cu leziuni mai grave pentru care a trebuit să acționăm cu accesoriile din dotare pentru descarcerarea acesteia. Persoana cu leziuni mai grave era șoferul. Celelalte trei persoane erau conștiente, au reușit să se evacueze singure din mașină.

Victima din mașina peste care a căzut brațul macaralei

Victima din mașina peste care a căzut brațul macaralei (2)

Dificultatea intervenției a fost din faptul că inițial am fost nevoiți să acționăm cu accesoriile din dotare pentru stabilizarea macaralei, pentru că exista pericolul ca aceasta să se prăbușească peste echipajele de intervenție, respectiv peste autoturism.

Apoi am acționat pentru decopertarea plafonului, respectiv scoaterea persoanei care era în interior”, a spus maiorul Florin Duminică, de la Detașamentul Special de Salvatori.

Doi bărbați care se aflau în mașină, dar care au ieșit singuri, au fost duși la Spitalul Floreasca, iar încă unul, la Spitalul Universitar, pentru a primi îngrijiri medicale.

Brațul unei macarale s-a prăbușit, sâmbătă, peste o mașină în care se aflau patru persoane, pe strada Matei Millo, din Capitală. Pompierii au intervenit pentru a salva un bărbat care a rămas blocat în vehicul.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea 

Publicat: 02 Nov. 2019, 12:43 Ciao.ro
Pe aceeași temă