Soții Lis, la un pas de moarte pe autostradă! ”Viorel începuse să țipe”. Ce s-a întâmplat cu mașina lor

Publicat: 02 Nov. 2019, 10:55 Vedete

Oana Lis a povestit cu groază clipele grele prin care a trecut alături de partenerul ei de viață, Viorel Lis.

Oana Lis, în pericol iminent pe autostradă. S-a întâmplat când se afla în mașină pe autostradă cu partenerul ei de viață, Viorel Lis, fostul primar al Capitalei.

Astfel că Oana Lis a povestit despre incidentul care a speriat-o într-o postare pe care a făcut-o pe pagina sa de pe un site de socializare.

Oana Lis, în pericol iminent pe autostradă

„Mamă, dragii mei, mare cumpăna am avut pe autostradă! Din cauza denivelărilor de pe asflat, condițiilor meteo – plouă, combinate cu cauciucuri de vară, uzate, mi-a explodat un cauciuc, apoi mi-a rămas și mașină fără baterie!

Mulțumesc lui Dumnezeu, încă o dată am simțit ajutor divin într un moment cheie, căci nefiind în coloana de tiruri ce erau la 5 minute de mine, am reușit să redresez mașina și să nu derapez! Mare noroc avem și cu internetul acum, am găsit repede un site specializat! Mulțumim pentru depanarea rapidă!

Bine că n-am pătit numic grav!!!…că eu ca eu, dar nu știu ce vă făceati voi fără mine!!!!…Viață e cea mai importantă și fiecare secundă contează!!!

Am avut o cumpănă foarte mare, eram pe autostradă, mergeam pe București-Pitești, mașina mea e mai uzată, a început să facă mașina ca toți dracii, nu-mi mai aduc aminte bine secundele alea, Viorel începuse să țipe.

O jumătate de oră am stat până a venit mașina să ne ajute, a mai fost și un accident, mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat”, a povestit Oana Lis la emisiunea „Agenția VIP”, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Publicat: 02 Nov. 2019, 10:55 Vedete
Pe aceeași temă