Împăcare-bombă, după 11 ani! Larisa Drăgulescu și-a iertat fostul soț după bătăile care au băgat-o în spital!

Publicat: 02 nov. 2019, 09:47 Autor: Loredana Vedete
Împăcare-bombă, după 11 ani! Larisa Drăgulescu și-a iertat fostul soț după bătăile care au băgat-o în spital!

Sunt de notorietate scandalurile care au gravitat în jurul cuplului Marian-Larisa Drăgulescu, cele care, de altfel, au condus și spre un inevitabil divorț, în 2011. 

 

 

Împăcare-bombă, după 11 ani! În mod absolut surprinzător pentru toți apropiații lor, cei doi au revenit acum unul în brațele celuilalt.

Larisa și Marian Drăgulescu au pozat din nou pentru conturile de socializare, ca în vremurile lor bune, la o competiție sportivă în Reșița.

Împăcare-bombă, după 11 ani!

Îmbrățișați și zâmbitori, și-au îndemnat prietenii să se bucure de viață, semn că ei o fac deja. Gimnastul și fosta lui soție au doi copii împreună: Beatrice (15 ani) și Richard (13 ani).

Pe 30 mai 2019, după nouă ani de mariaj, Marian a divorțat de Corina (37 de ani) care marțea trecută și-a anunțat relația cu Geo, un tânăr informatician.

Pe 13 septembrie 2019, Larisa s-a despărțit de fotbalistul Ovidiu Mihai (23 de ani) după ce a pierdut sarcina. În urma acestor eșecuri, Larisa și Marian au redescoperit fericirea împreună.

Marian Drăgulescu a divorțat pentru a doua oară

După multe certuri și împăcări, Marian Drăgulescu a divorțat de cea care i-a fost soție 9 ani, în luna mai a acestui an. Cei doi au ajuns la notar de mai multe ori, dar și-au mai dat o șansă pe care au risipit-o acum, definitiv!

Relația dintre Marian Drăgulescu și Corina a trecut prin foarte multe încercări. Nu este prima dată când cei doi își doresc să divorțeze, dar acum se pare nu mai este cale de împăcare.

„El m-a acuzat pe mine că le-am pitit, eu pe el ca le-a pierdut. Noi nici acum nu știm unde sunt actele noastre. De asta nici nu am putea să divorțăm. Noi trăim totul la intensitate și așa e mișto, că acolo îți dai seama. Deci noi am fost până la notar de atâtea ori și de câte ori a întors mașina… În următoarele 10 minute ne-am calmat. Am fost laterapie de cuplu.”, povestea Corina Drăgulescu, conform Libertatea.ro, la momentul respectiv.

Tensiunile dintre cei doi s-au văzut destul de clar în show-ul „Asia Express”. Corina era destul de autoritatră cu soțul ei, certurile erau foarte dese, iar discuțiile se purtau mai mereu pe un ton ridicat. Însă, cei doi au încercat să explice că aceste „mici certuri” cum le-au numit, s-au produs doar din cauza stresului.

Mai mult decât atât, Marian, dar și Corina au încercat să facă tot posibilul să își salveze căsnicia, dar totul a fost în zadar.

„Noi ne-am…am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Am încercat foarte mutle lucruri, dar nu a fost să fie. Da, sunt ok!” a spus Marian Drăgulescu, pentru Antena Stars.

Publicat: 02 nov. 2019, 09:47 Autor: Loredana Vedete
Pe aceeași temă