Cătălin Botezatu și-a ”reconstruit” fața, după ce a slăbit 14 kilograme și i s-a lăsat pielea!

Publicat: 01 nov. 2019, 15:46 Autor: Loredana News 3
Cătălin Botezatu și-a ”reconstruit” fața, după ce a slăbit 14 kilograme și i s-a lăsat pielea!

Mereu elegant și foarte preocupat de aspectul său fizic, Cătălin Botezatu nu a stat cu mâinile în sân după ce a slăbit 14 kilograme, imediat după operația la colon. A vizitat cabinetul unui medic estetician, care a avut grijă să-l... întinerească. 

 

Cătălin Botezatu a avut probleme grave de sănătate în ultima perioadă. Designerul şi-a îngrijorart fanii la scurt timp după ce revenit din Turcia, unde s-a operat la colon. Atunci, creatorul de modă era extrem de slăbit din cauza operaţiei complicate pe care a suferit-o, dar şi a tratamentului de chimioterapie.

Hotărât să se recupereze într-un timp record, Botezatu a revenit la forma fizică în care îl ştiam. Recent,  designerul a decis să apeleze la ajutorul medicului său estetician, Iancu Morad, pentru a găsi cea mai eficientă soluție de întinerire a tenului. Celebrul creator de modă a slăbit în ultimele luni aproape 14 kilograme, astfel că acest lucru și-a pus amprenta asupra fermității tenului.

Am slăbit în ultima perioadă destul de mult, iar acest lucru și-a pus amprenta și asupra feței. L-am vizitat pe medicul Iancu Morad la clinica sa pentru a-i cere opinia despre ce soluții am avea, care să ofere rezultate foarte bune, rapid, și să fie potrivite perioadei de recuperare pe care o traversez. Domnul doctor mi-a recomandat o procedură minim-invazivă, bazată pe un cocktail de vitamine și plasma gel introdus la nivelul mezodermului. Eu l-am mai făcut în trecut și știu ce rezultate excelente are. Am obținut acordul medicilor mei din Turcia pentru acest gen de procedură. În câteva zile fața va arăta mult mai bine și ridurile de expresie se vor atenua”,  a declarat Cătălin Botezatu pentru click.ro.

Tratamentul estetic pe care îl urmează Cătălin Botezatu este o procedură bazată pe prelucrarea sângelui propriu și îmbogățirea lui cu o serie de substanțe hrănitoare, specifice organismului. Este indicată mai ales persoanelor trecute de vârsta de 40 de ani

Publicat: 01 nov. 2019, 15:46 Autor: Loredana News 3
Pe aceeași temă