Cătălin Dezbrăcatu, așa cum nu îl știe nimeni! A trecut prin trei drame care i-au schimbat radical viața!

Publicat: 02 nov. 2019, 08:56 Autor: Loredana Vedete
Cătălin Dezbrăcatu, așa cum nu îl știe nimeni! A trecut prin trei drame care i-au schimbat radical viața!

Pare un blestem al echipei din care face parte, însă nu este decât o soartă crudă!

 

Cătălin Dezbrăcatu, așa cum nu îl știe nimeni!  Una dintre vedetele emisiunii ”Cronica Cârcotașilor”, Codruț Kegheș (alias Cătălin Dezbrăcatu) a văzut viața cu alți ochi în ultimii ani, după ce a fost nevoit să treacă printr-un lung șir de necazuri despre care prea puțină lume știe.

Cât mai poate glumi un om care nu mai are… aproape nimic? Actorul de comedie Codruț Kegheș, unul dintre prezentatorii emisiunii Cronica Cârcotașilor, și-a găsit parcă superputeri în ultimii ani, când soarta i-a arătat cât de crudă poate fi cu el.

Cătălin Dezbrăcatu, așa cum nu îl știe nimeni!

Și-a capitalizat suferințe grele, dar prea puțini au fost cei care l-au auzit plângându-se că și-a pierdut, pe rând, sora, fratele și mama. O singură dată a vorbit în public despre asta, când mama lui încă trăia.

Chiar dacă mă doare burta, chiar dacă o am pe mama de 15 ani la pat, cu şase operaţii la cap, paralizată şi cu bonă permanentă. Lucruri pe care nu le cunosc oamenii. Sau că am frate şi soră morţi. Mi-a murit sora la 26 de ani, fratele la 35. Tata ne-a părăsit la patru ani.

Puteam să o iau razna, dar Dumnezeu mi-a dat o putere magică să iau de la oameni, să duc în mine, să transmit către scenă, către televizor, să filtrez acea energie şi ei să râdă cu lacrimi”, a explicat Codruț Kegheș într-un interviu.

Actorul a pus de-atunci un zid, de fiecare dată când a fost întrebat despre viața lui personală. Mai ales atunci când a apărut zvonul că soția lui ar fi plecat de-acasă și s-a ajuns la un inevitabil divorț. Asta s-a întâmplat în urmă cu șapte ani, însă în 2017 el a făcut o declarație care anunța… o împăcare.

„Având în vedere că suntem doi părinţi maturi şi dorim în orice moment ce e mai bun pentru copilul nostru, am găsit prin mediere calea decentă şi normală pentru înţelegere şi normalitate emoţională şi psihică. Copilul are nevoie de părinţi, nu de un singur părinte! Suntem pe drumul cel bun şi asta doresc tuturor părinţilor cu o aşa situaţie!”, a declarat Codruţ Kegheş, atunci, pentru CANCAN.ro.

Nimic nu a mai fost însă la fel, și după scurt timp și-au dat seama amândoi că trebuie să se despartă, și de data aceasta a fost definitiv.

A rămas prieten cu fosta soție

Băiețelul pe care cei doi îl au împreună i-a făcut să nu-și arunce cuvinte grele după despărțire, ba dimpotrivă, să rămână prieteni de dragul celui mic. Așa se face că acum ”Cătălin Dezbrăcatu” (rol care l-a făcut celebru în Cronica Cârcotașilor) își poate vedea băiatul oricând dorește. A fost cea mai mare bucurie a actorului, drept dovadă că mai tot timpul său liber îl petrece cu cel mic.

Dezbrăcatu a ajuns cunoscut datorită unei emisiuni TV de la Prima care se numea ”Banc Show” şi unde a fost remarcat chiar de către Mihai Găinuşă, cel care i-a dat şi un job la „Cronica Cârcotaşilor”. (citeşte AICI) În 2007, Codruţ s-a căsătorit cu Laura, o brunetă frumoasă pe care o cunoscuse cu aproape doi ani în urmă la Predeal, iar şeful Găinuşă i-a fost şi naş. Din păcate însă, deşi păreau să fie un cuplu extrem de bine sudat, cei doi au divorţat, dar este de apreciat că au găsit o cale amiabilă, de dragul copilului lor.

Publicat: 02 nov. 2019, 08:56 Autor: Loredana Vedete
Pe aceeași temă