”Dezbrăcatu” și Botezatu, întâlnire cu scântei! ”Vezi că a venit tâmpitul ăla…”

Publicat: 23 dec. 2021, 12:04 Autor: Maria Apostol Vedete

Cronica Cârcotașilor a ajuns la sezonul cu numărul 37 și pare să nu se oprească aici! Cei 21 de ani de activitate nu au fost lipsiți, însă, de episoade care să le supere pe vedete. Unul dintre cei deranjați de „cârcotași” ar fi fost chiar Cătălin Botezatu, iritat, la un moment dat, de interpretările lui Codruț Kegheș.

Chiar dacă au trecut prin numeroase restructurări ale formulei de realizare și prezentare, veteranii satirei mențin formatul care le-a adus faima. Marele absent, însă, este Șerban Huidu, despre care fostul coleg de platou, Codruț Kegheș, alege să nu comenteze. Întrebat fiind de ce nu mai prezintă show-ul împreună, acesta a răspuns sec: „Este alegerea lui, trebuie să vorbiți cu el!”.

Una dintre cele mai vizionate rubrici ale „cârcotașilor”, cea a lui Codruț Kegheș, ar fi atras, imediat după ce a apărut, antipatia designerului Cătălin Botezatu, care s-ar fi considerat imitat fără succes. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

”Dezbrăcatu” a trecut prin mai multe drame

Codruț Kegheș a văzut viața cu alți ochi în ultimii ani. După ce a fost nevoit să treacă printr-un lung șir de necazuri despre care prea puțină lume știe.

Și-a capitalizat suferințe grele, dar prea puțini au fost cei care l-au auzit plângându-se că și-a pierdut, pe rând, sora, fratele și mama. O singură dată a vorbit în public despre asta, când mama lui încă trăia.

Chiar dacă mă doare burta, chiar dacă o am pe mama de 15 ani la pat, cu şase operaţii la cap, paralizată şi cu bonă permanentă. Lucruri pe care nu le cunosc oamenii. Sau că am frate şi soră morţi. Mi-a murit sora la 26 de ani, fratele la 35. Tata ne-a părăsit la patru ani.

Puteam să o iau razna, dar Dumnezeu mi-a dat o putere magică. Să iau de la oameni, să duc în mine. Să transmit către scenă, către televizor, să filtrez acea energie şi ei să râdă cu lacrimi”, a explicat Codruț Kegheș într-un interviu.

Publicat: 23 dec. 2021, 12:04 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă