EXCLUSIV | Georgiana Lobonț a dat lovitura! Ce casă își face la Cluj și cum arată: „După 8 ani de căsătorie avem și noi dreptul să…”

Publicat: 18 mart. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Georgiana Lobonț  muncește mult iar visul ei prinde contur. Casa pe care și-o construiește acum arată ca un adevărat palat, are multe camere, este extrem de spațioasă iar ea și familia ei sunt mai mult decât nerăbdători cu toții să vină mai repede vremea mutării.

Până atunci însă artista nu își mai vede capul de proiecte muzicale, evenimente și concerte departe de casă, în diaspora. Proaspăt întoarsă dintr-un turneu în America, Georgiana Lobonț a și bifat o colaborare și un videoclip cu Culiță Sterp iar piesa lor deja este în trending.

Georgiana Lobonț și Adrian Minune, prima lor colaborare și cel mai tare hit

Acum, Lobonț a mai relizat o colaborare e succes pe plan muzical cu idolul ei din copilărie, Adrian Minune, așa că nu își mai încape în piele de fericire!

„Pe propria mea răspundere, Georgiana Lobonț și Adrian Minune, va fi hitul numărul 1, nu întrece „Așa sunt zilele mele”, dar e acolo!”, ne spune Adrian Minune despre colaborarea cu Georgiana Lobonț, amândoi declarând că sunt fanii unul altuia.

Georgiana Lobonț a dat lovitura! Ce casă își face la Cluj și cum arată

„Mi-e drag ceea ce fac și de asta mă înconjor de oameni cu o energie extraordinară!”, a mai adăugat Georgiana Lobonț cu privire la colaborarea cu Adrian Minune, despre care ne-a povestit că îl admiră de mică.

„Stăteam efectiv în fața televizorului și urmăream acel post de televiziune pe care se difuzează muzica aceasta și scriam, am și acum caietele acasă, scriam vers cu vers din melodiile lui Adrian. Așteptam să se redifuzeze piesa ca să apuc să scriu toate versurile!”, a mai adăugat frumoasa și talentata artistă care ne-a dezvăluit și ce mare spectacol pregătește Adrian Minune pe data de 24 septembrie la Arenele Romane din București, pentru împlinirea celor 50 de ani de viață, un eveniment aniversar.

40 de ani de carieră

„Pe data de 24 septembrie, la Arenele Romane, aici în București va avea loc cel mai mare concert al lui Adrian Minune prin care el va sărbători cei 50 de ani de viață, și încă vreo 40 de carieră. Pentru mine este extraodinar să cânt cu un om pe care eu îl iubesc de mică și căruia îi cânt melodiile de mică”, spune Lobonț.

„Da, 40 de ani de carieră, nu o să mă dau jos de pe scenă timp de 4 ore, o să fie un spectacol cu foarte mulți artiști , vom avea și afișul gata într-o zi-două, pentru că doar atunci când sunt pe afiș artiștii sunt și siguri. Atât eu cât și Georgiana și staful nostru din spate se vor ocupa de a duce la bun sfârșit acest spectacol. Eu am zis să-i dau numele „Half of hundred”, iar ea zice „Jumătate de secol”, a mai completat-o și Minune.

Georgiana Lobonț își termină casa la Cluj!

Georgiana Lobonț și soțul ei muncesc împreună și se bucură din plin de reușitele lor. Își vor termina în curând casa care arată ca un palat. Chiar dacă nu reușesc să petreacă atâta timp cât și-ar dori cu cei doi copii ai lor, cei doi soți trag tare acum și au dat curs tuturor proiectelor care vin.

„Păi e și cazul, că după atâta muncă avem și noi dreptul să ne bucurăm de o căsuță, după 8 ani de căsătorie. Noi tot ce am muncit am investit ca să reușim pe plan muzical Și acum e momentul să avem și noi o căsuță frumoasă! Copiii noștri sunt acasă cu buni, au grijă bunicii de ei, îi duc la grădiniță, la activități, vorbim cu ei foarte des pe cameră. Am reușit să stau două zile cu ei, plecăm din nou. Și cu turneul în America a fost minunat dar am stat foarte mult timp plecați și ne-a fost tare dor unii de alții! Soțul meu este peste tot cu mine, așa am început și eu cred că nu aș putea să continui fără el, mi-e drag să fie cu mine tot timpul”, ne-a mai spus Georgiana Lobonț.

„Mă simt împlinită”

Peste câțiva ani, Georgiana Lobonț se vede tot pe scenă dar la un alt nivel. Cântăreața e fericită că până acum a realizat aproape tot ce și-a propus.

„Sunt foarte fericită și mă simt împlinită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a dat și în primul rând pentru sănătate pentru că dacă ai sănătate poți să faci orice! Mă văd făcând același lucru, cântând și făcând oamenii fericiți, melodii noi, proiecte noi, doar că pe o scară cât mai sus, ne dorim evoluție cu toții”, a mai precizat Georgiana Lobonț.

Publicat: 18 mart. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×