Ce și-a tatuat Adrian Minune pe spate! „Mi s-a întâmplat ceva într-un vis!”

Publicat: 21 mai 2024, 10:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Nu era adeptul tatuajelor dar ca printr-o minune a decis să își facă. Și nu doar unul ci și-a „desenat” tot spatele. Adrian Minune a luat această decizie în urma unui vis pe care l-a avut și se simte acum parcă și mai încrezător.

Ce și-a tatuat Adrian Minune pe spate!

 „Mi-am făcut un mare tatuaj pe spate! Nu eram adeptul tatuajelor dar mie mi s-a întâmplat ceva într-un vis, nu vreau să spun, ca să nu creadă lumea că am luat-o razna, dar ce am visat mi-am tatuat pe spate. Sunt scările pe care le visez eu mereu. Sunt cei  doi îngeri care au venit să stea de vorbă cu mine. Doamne-Doamne care mi-a apărut și doi porumbei care înseamnă sinceritate, puritate și gândul de libertate”, a povestit Adrian Minune despre însemnătatea tatuajului de pe spatele sau.

Ce le transmite Minune celor care nu-l au la inimă

Ca orice artist, Minune nu are doar admiratori ci mai există și „hateri” cărora vedeta le transmite că poate oricând să treacă peste.

„Faceți ce vreți voi, înjurați, blestemați, pentru că unitatea de măsură a valorii mele se numește dușmanometru”, a mai spus Adrian Minune.

50 de ani și 4 ore de show

Adrian Minune pregătește un mare show aniversar în ziua în care va împlini 50 de ani. Pe 24 septembrie, la Berăria H, Minune aduce în fața fanilor săi spectacolul „50 de ani de Minune”. Foarte mulți artiști vor urca atunci pe scenă alături de celebrul interpret. Nume precum: Georgiana Lobonț, Adi de la Vâlcea, Luis Gabriel, Vali Vijelie, Diana Matei, Leo de la Roșiori, Tzanca Uraganu, Vlăduța Lupău și mulți alți cunoscuți.

„Pe 24 septembrie, fac spectacol mare, de 50 de ani, cu 14 capete de afiș, unii dintre cei mai importanți artiști de la noi… Copiii vor urca pe scenă la final”, ne-a spus Adrian Minune care va păstra pentru finalul show-ului său, surpriza-surprizelor, atunci când va canta cu cei trei copii ai săi pe scenă, Karmen, Adriana și junionul său, Adrian.

 

Publicat: 21 mai 2024, 10:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×