Adrian Minune a renăscut după operația de micșorare a stomacului! „Am revenit la vârsta de 26 de ani!”

Publicat: 29 apr. 2024, 10:47 Autor: Dora Bazavan Vedete

Celebrul Adrian Minune a decis că este momentul pentru a face o schimbare importantă în viața lui. Cunoscutul interpret de manele și-a micșorat stomacul în luna aprilie și se simte mai bine ca niciodată. Minune a mărturisit că a renăscut și a revenit la vârsta de 26 de ani și asta datorită Prof. Dr. Cătălin Copăescu care a fost și cel care i-a propus să facă intervenția de gastric sleeve și l-a și operat.

Adrian Minune e la regim, se simte senzațional și speră să își dobândească greutatea din tinerețe, adică să ajungă la 55 sau 60 de kilograme.

„Datorită domnului profesor Copăescu m-am născut a doua oară! După cum se vede nu mai am gușă că tot râdeau ăștia de mine! „Băi, ce cap ai, că ai capul mare, că ești gras, că ești mic și urât!” Bine. Eu nu pun botul la ce mi se spune…Sunt bine, am slăbit, o să mai slăbesc încă vreo 10-15 kilograme. O să rămân la 55, până la 60 de kilograme”, ne-a povestit celebrul cântăreț. Totul a pornit de la o problemă de sănătate pe care manelistul a avut-o în urmă cu ceva timp.

Adrian Minune a renăscut după operația de micșorare a stomacului!

„Am avut o diverticulită, am fost la domnul  profesor Copăescu, după acest maraton în care 4 nopți și 5 zile am fost în perfuzii. Am fost foarte bine și după aceea el a venit cu propunerea să mă operez pentru că aveam 25 de kilograme peste greutatea mea pe care trebuia să o am, raport înălțime-greutate, deci, cum ar veni, eram obez. Sunt bine acum, îmi iau pastilele, respect tot ce zice domnul profesor. Totul este ok! Mâncare mai puțină, sănătate mai multă! Sunt plin de viață, mi-am luat vitaminele, mi-a dat domnul profesor Copăescu o putere de nu vă puteți imagina. M-am născut a doua oară, credeți-mă! Am revenit la vârsta de 26 de ani!”, a spus Adrian Minune pentru Exclusiv VIP cu Cristi Brancu.

Își dorește să petreacă mai mult timp alături de familie

Adrian Minune a devenit mai înțelept odată cu trecerea timpului. Își dorește să petreacă cât mai mult timp cu familia lui, alături de soție, copii și nepoți. Iar pentru data de 24 septembrie, atunci când va schimba prefixul și va împlini 50 de ani, Minune pregătește un super spectacol de ziua lui pentru a se aniversa ca la carte. Cei mai tari artiști ai momentului vor urca alături de el pe scenă pentru câteva ore bune de show și vor face un adevărat spectacol.

„Stau mai mult cu familia, cu soția cu copiii.  E vârsta, aproape 50 de ani, o să fac și un eveniment mare cu această ocazie, pe data de 24 septembrie, la Berăria H. A venit vârsta la care trebuie să stai mai mult cu copiii și cu familia și nu vreau să îmi supăr fanii dar sunt și lângă fanii mei! La 50 de ani o să fie mare petrecere. Toți artiștii din  România vor participa la ziua mea, aici, la Berăria H, unde avem 14 capete de afiș, numai unul și unul și o să vorbim pe tema asta, cu afișul în față. O să fie cea mai frumoasă zi a mea. Finalul o să fie tare, cu copiii mei”, a declarat Minune care a adunat pe scenă, alături de el, toată crema muzicii, de la Minodora la Luis Gabriel, Vlăduța Lupău, Vali Vijelie, Georgiana Lobonț, Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești și mulți alții.

Inaugurarea hotelului din Ștefănești!

Adrian Minune și familia lui, mai precis soția lui, Cati, s-a ocupat de construcția unui hotel în Ștefănești care urmează să fie inaugurat în curând. Lui Minune nu îi place însă să se laude prea mult cu ceea ce are și ce face în afara scenei. Artistul nu știe încă nici ce planuri are de Paște.

„Mie nu îmi place să mă etalez cu ce am. Eu trăiesc cu ce am, eu sunt cu munca, cu banii aduși acasă iar soția mea, Cati, i-a investit împreună cu asociatul meu. De Paște nu știu ce vom face deocamdată!”, a mai competat Adrian Minune care deocamdată se află la o cântare la Londra.

Publicat: 29 apr. 2024, 10:47 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×