Denise Rifai a recunoscut tot! Ce spune despre relația cu Dan Bittman: „Foarte fericită sunt. Mi-ar plăcea să am un copil”

Publicat: 27 sept. 2023, 09:11 Autor: Camelia Vedete

Denise Rifai a vorbit despre relația pe care o are cu Dan Bittman. Prezentatoarea Kanal D a făcut lumină în acest caz și a explicat tot în ciuda speculațiilor.

Denise Rifai a fost văzută cu Dan Bittman la mare. Cei doi păreau extrem de apropiați, iar prezentatoarea de la Kanal D era tot un zâmbet. Atunci s-a speculat că cei doi ar avea o relație pe care nu vor să o recunoască.

Așadar, Denise Rifai a dorit să spună tot adevărul despre ea și solistul trupei Holograf. Ei bine, vedeta TV spune că este doar prietenă foarte bună cu Dan Bittman și nu îi leagă o relație amoroasă.

Ce spune Denise Rifai despre relația cu Dan Bittman

„Dan este un om foarte important pentru mine și este parte din viața mea!”, a spus vedeta într-un interviu pentru click.ro. În altă ordine de idei, jurnalista a mai precizat că nu regretă că nu are o familie până la cei 38 de ani ai săi.

„Oamenii speculează și scot din context! Am spus mereu că sunt povești și povești! Povestea mea, deși iubesc copiii, deși îmi închipuiam când eram mică o altfel de viață pentru mine, s-a întâmplat să fie altfel!

Foarte fericită sunt, foarte împlinită cu viața mea și mi-ar plăcea, da, normal, să am un copil. Am spus mereu și spun de fiecare dată că dacă nu va fi să fie, nu e nicio problemă nici așa”, a adăugat Denise Rifai, pentru aceeași sursă.

Ce a făcut Denise Rifai cu inelul primit de la Dan Bittman

Ce a făcut Denise Rifai cu inelul primit de la Dan Bittman. Denise Rifai a vorbit despre inelul primit în dar de la Dan Bittman. Moderatoare emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” a făcut dezvăluiri uimitoare.

Deși nu s-a ferit niciodată să-și expună viața privată, Denise Rifai a păstrat o urmă de mister în ceea ce privește pretendenții din viața ei. Pe lista norocoșilor se pare că se află și Dan Bittman, cel care nu s-a stânjenit să-i ofere un inel chiar în timp ce era intervievat în emisiunea moderatoarei de la Kanal D.

Ce a făcut Denise Rifai cu inelul primit de la Dan Bittman

In cadrul unui interviu. Denise Rifai nu a ezitat să declare că bijuteria primită în dar de la Dan Bittman are un loc important în viața ei, mai exact, ori de câte ori simte, aceasta nu ezită să poarte inelul.

„Da, îl am și îl port foarte des chiar. Sunt flatată ori de câte ori aud cuvinte frumoase și mi-aș dori să fie mulți oameni care să mă iubească”, a declarat aceasta pentru Click!.

Denise Rifai: ”Nu mi plac premiile sau distincțiile doar așa de fason”

Ca aproape orice femeie de succes, Denise Rifai adoră să fie admirată, iubită și apreciată, mai ales pentru eforturile depuse. Așa s-a întâmplat în Gala Radar de media, acolo unde munca i-a fost recunoscută. Emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” a primit premiul pentru ”Cea mai bună emisiunee TV”.

”În fiecare zi mi-ar plăcea să primesc câte un premiu. Acasă este un loc plin de distincții. Însă să știi că-s foarte bucuroasă când le primesc pentru că sunt foarte muncite. Și mie niciodată nu mi-au plăcut premiile sau distincțiile doar așa de fason. Și mă onorează foarte tare pentru că știu că sunt primite pe real și sunt muncite și documentate.

Sunt 6 oameni în echipa mare care fac câți 40. Iar eu încerc să nu-mi dezamăgesc echipa. Și sunt foarte ambițioasă, bătăioasă, puternică și sunt acolo”, a mai spus Denise Rifai.

Publicat: 27 sept. 2023, 09:11 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×