Ce a făcut Denise Rifai cu inelul primit de la Dan Bittman: „Ți-am dat un inel, mare cât inima mea!”

Publicat: 12 nov. 2022, 10:45 Autor: Camelia Vedete

Ce a făcut Denise Rifai cu inelul primit de la Dan Bittman. Denise Rifai a vorbit despre inelul primit în dar de la Dan Bittman. Moderatoare emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” a făcut dezvăluiri uimitoare.

Deși nu s-a ferit niciodată să-și expună viața privată, Denise Rifai a păstrat o urmă de mister în ceea ce privește pretendenții din viața ei. Pe lista norocoșilor se pare că se află și Dan Bittman, cel care nu s-a stânjenit să-i ofere un inel chiar în timp ce era intervievat în emisiunea moderatoarei de la Kanal D.

Ce a făcut Denise Rifai cu inelul primit de la Dan Bittman

In cadrul unui interviu. Denise Rifai nu a ezitat să declare că bijuteria primită în dar de la Dan Bittman are un loc important în viața ei, mai exact, ori de câte ori simte, aceasta nu ezită să poarte inelul.

„Da, îl am și îl port foarte des chiar. Sunt flatată ori de câte ori aud cuvinte frumoase și mi-aș dori să fie mulți oameni care să mă iubească”, a declarat aceasta pentru Click!.

Denise Rifai: ”Nu mi plac premiile sau distincțiile doar așa de fason”

Ca aproape orice femeie de succes, Denise Rifai adoră să fie admirată, iubită și apreciată, mai ales pentru eforturile depuse. Așa s-a întâmplat în Gala Radar de media, acolo unde munca i-a fost recunoscută. Emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” a primit premiul pentru ”Cea mai bună emisiunee TV”.

”În fiecare zi mi-ar plăcea să primesc câte un premiu. Acasă este un loc plin de distincții. Însă să știi că-s foarte bucuroasă când le primesc pentru că sunt foarte muncite. Și mie niciodată nu mi-au plăcut premiile sau distincțiile doar așa de fason. Și mă onorează foarte tare pentru că știu că sunt primite pe real și sunt muncite și documentate.

Sunt 6 oameni în echipa mare care fac câți 40. Iar eu încerc să nu-mi dezamăgesc echipa. Și sunt foarte ambițioasă, bătăioasă, puternică și sunt acolo”, a mai spus Denise Rifai.

Denise Rifai, prezentatoarea “40 de întrebări”: “Nu mi s-a întâmplat ca cineva să…”

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii “40 de întrebări”, de la Kanal D, vorbește despre secretul edițiilor sale de succes de până acum!

Despre cum îi convinge pe invitați  vină în platoul ei și spună povestea sau  răspundă la întrebări incomode. Sau despre cum e atmosfera în platou în timpul fimarilor, vedeta Kanal D, ne-a dezvăluitîntr-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO.

Denise Rifai a vorbit și despre ce pasiuni are, ce face în timpul liber, dar și care este cea mai arzătoare dorință a sa.

Denise Rifai, despre “40 de întrebări”: „Este complicat pentru că…”

Ce momente ți se par cele mai dificile din organizarea fiecărei ediții 40 de întrebări cu Denise Rifai? Cum îți alegi invitații?

Toată emisia este o provocare continuă, dar îmi place enorm acest lucru. Interacțiunea cu invitații presupune întrebări care îi poartă pe aceștia prin toată viața lor profesională și privată. Astfel încât cei din fața micului ecran -l poată decripta pe cel din fața lor și -l cunoască mai bine, -l descopere.

Este complicat pentru știisunt situații în care se creează o chimie frumoasă între mine și invitat și sunt alte momente în care lucrurile nu funcționează chiar așa cum estimăm. Este o emisiune care necesită foarte, foarte multă atenție, o documentare minuțioasă. De asemenea. E o emisiune foarte vie și plină de emoție, un carusel de stări, amintiri ale celui aflat în fața mea.

Invitații de la 40 de întrebări sunt personalități din diferite domenii, pe care ne dorim  îi dezvăluim publicului, ne dorim  aflăm adevărul despre ei.

Publicat: 12 nov. 2022, 10:45 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă