Drogul „Faraon” face ravagii în București! A apărut de scurt timp în cluburile de fițe din Capitală

Publicat: 02 nov. 2019, 11:48 Autor: Simona Life
Drogul Faraon face ravagii în București! A apărut de scurt timp în cluburile de fițe din Capitală

Polițiștii antidrog din București au de furcă după ce un nou drog a intrat în posesia petrecăreților din cluburile de fițe.

Drogul „Faraon” face ravagii în București! Oamenii legii au de mult timp sub lupă cluburile din Capitală, unde traficul și consumul ilicit de droguri este omniprezent.

De scurt timp, în cluburi a apărut un nou tip de drog numit „faraon”, care se găsește sub forma de comprimate sintetice de tip ecstasy. Sunt de culoare gri și au forma capului unui faraon.

Drogul „Faraon” face ravagii în București!

Drogul Faraon face ravagii în București

Unii dintre consumatori preferă să combine efectul „faraonului” cu cocaina, fiind clasicul drog din cluburi. Însă aceasta combinație este puternică și poate fi chiar mortală.

Din iunie și până în octombrie 2019, polițiștii antidrog din București au documentat activitatea infracţionala a rețelei care distribuia drogul „faraon” dar și cocaină în cluburile din Capitală.

Au fost capturate până acum peste 4600 de pastile „faraon” și aproape o jumătate de kilogram de cocaină unde pe piața neagră valorează în jur de 100.000 €, fiind arestate și două persoane, care se presupune că ar fi coordonatorii rețelei.

Publicat: 02 nov. 2019, 11:48 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă