Ultima fotografie cu Leo Iorga te va tulbura! Artistul era de nerecunoscut

Publicat: 02 Nov. 2019, 13:54 Vedete

Leo Iorga a murit, azi, la 54 de ani. Solistul trupei Compact suferea de mai mulți ani de cancer și fusese operat în repetate rânduri.

Ultima fotografie cu Leo Iorga te va tulbura! Solistul trupei Compact a decedat la vârsta de 54 de ani, după o lungă suferință.

Leo Iorga a murit! Anunțul morții artistului a fost făcut de compozitorul Adrian Ordean pe social media. Timp de mulți ani Leo a dus o luptă încrâncenată cu cancerul, iar pentru scurt timp credea ca va ieși învingător.

Ultima fotografie cu Leo Iorga te va tulbura!

Ultima fotografie cu Leo Iorga

„Acum 5 minute, colegul meu de trupa LEO IORGA a plecat spre o lume mai buna…DUMNEZEU SA-L IERTE. Va ramane in inimile noastre pentru totdeauna”, a scris compozitorul Adrian Ordean pe Facebook.

În ultimul timp, starea lui de sănătate s-a deteriorat extrem de mult, astfel că nu se mai putea deplasa decât cu ajutorul unui scaun cu rotile. Ultima fotografie cu artistul în viață arată starea în care se afla.

Soția lui Leo Iorga, primele declarații despre moartea artistului: ”Sunt terminată, nu mă pot opri din plâns”

Soția artistului, cea care s-a rugat zilnic la o minune, astăzi a fost nevoită să-și ia adio de la el.

Este adevarat. A murit puiul meu. S a intamplat totul brusc, am apucat sa-i aprind lumanarea. Sunt terminata, nu ma pot opru din plans. Nu am apucat sa-i spun cat de mult il iubesc, puiul meu. Nu am apucat, Doamne. Nu ma pot aduna.

Mai aveam atatea sa i spun… De cateva zile ma ruga sa mergem acasa, dar nu puteam sa l duc acasa pentru ca refuza sa manance. Nici in spital nu mai voia sa manance. Boala a invins. Am nevoie de liniste, de putere„, a declarat Paula Iorga pentru CIAO.RO.

Cine a fost Leo Iorga

Leo Iorga a început să cânte de la 14 ani, în trupa liceului arădean unde a învăţat, mai întâi ca toboşar, apoi toboşar şi vocal. Dar în paralel cu muzica – aceasta fiind marea lui pasiune – a avut pe parcursul anilor şi alte meserii, fără nicio legătură cu rockul.

Solistul rock Leo Iorga, fost membru al trupelor Cargo, Compact, Schimbul 3, PACT by Leo Iorga & Adi Ordean, s-a născut la 2 decembrie 1964, la Arad.

Publicat: 02 Nov. 2019, 13:54 Vedete
Pe aceeași temă