Traficul feroviar pe magistrala 500, blocat în Buzău, după ce un marfar s-a stricat

Publicat: 02 Nov. 2019, 15:57 Ciao.ro
Traficul feroviar pe magistrala 500, blocat în Buzău, după ce un marfar s-a stricat

Traficul feroviar este blocat între Buzău și Râmnicu Sărat, după ce un tren de marfă s-a stricat.

Traficul feroviar pe magistrala 500, blocat. Potrivit polițiștilor, incidentul s-a produs, sâmbătă, la kilometrul 151 al magistralei de cale ferată 500, în județul Buzău.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar pe Magistrala 500 Buzău-Râmnicu Sărat, este întrerupt la kilometrul 151, județul Buzău, unde, din cauza unor probleme tehnice, un tren de marfă și-a oprit deplasarea”, au transmis reprezentanții Poliției Române.

Traficul feroviar pe magistrala 500, blocat

Traficul feroviar pe magistrala 500, blocat

Potrivit acestora, în zonă se intervine pentru remedierea problemei și reluarea circulației.

Din marfarul stricat în Buzău se scurge acid clorhidric

Pompierii intervin, sâmbătă, în gara Zoița din județul Buzău, după ce dintr-un vagon cisternă al unui tren de marfă care s-a stricat pe magistrala 500 de cale ferată se scurge acid clorhidric.

Potrivit reprezentanților ISU Buzău, echipajele de pompieri intervin în gara din Zoița, după ce mecanicul a sesizat că există scurgeri de acid clorhidric dintr-un vagon cisternă.

Deocamdată nu se știe ce cantitate de acid există în vagon.

Primul echipaj sosit la locul intervenției a luat măsuri de protecție, iar pe o distanță de 100 metri, în toate direcțiile, zona a fost închisă, au declarat reprezentanții ISU Buzău, corespondentului MEDIAFAX.

Publicat: 02 Nov. 2019, 15:57 Ciao.ro
Pe aceeași temă