Mai multe eleve din Buzau au disparut. Una din ele a fost gasita tocmai in judetul Valcea

Publicat: 22 oct. 2019, 19:39 Autor: Simona Ciao.ro
Mai multe eleve din Buzau au disparut. Una din ele a fost gasita tocmai in judetul Valcea

Politistii din Buzau au intrat in alerta dupa ce s-a sesizat la 112 disparitia mai multor fete.

Mai multe eleve din Buzau au disparut. Patru disparitii ale unor adolescente au fost sesizate prin 112 la interval de doar cateva ore intre ele, prin apeluri efectuate din zone diferite ale judetului.

Din fericire, toate cazurile au fost rezolvate pana la orele amiezii insa una dintre eleve a fost gasita tocmai in judetul Valcea. Politistii Secţiei de politie rurala Cislau au fost sesizati dis de dimineata de catre mama unei fete de 15 ani din Catina, spunand ca acesta nu a revenit de la scoala la finalizarea cursurilor din ziua precedenta.

Mai multe eleve din Buzau au disparut

O noua alerta de persoana sechestrata la Caracal

Politistii au reusit sa gaseasca fata dupa aproximativ sase ore de la sesizare, aceasta aflandu-se pe raza judetului Valcea, iar din discutiile purtate cu aceasta pana in prezent s-a constatat ca nu a fost victima vreunei infractiuni.

„S-a luat legătura cu poliţiştii din acest judeţ, astfel încât minora să fie adusă în siguranţă la domiciliu”, au spus reprezentantii IPJ Buzau.

Tot in aceeasi zi alte trei cazuri similare au fost sesizate, astfel ca s-au desfasurat activitati de cercetare si cautare in cazul unei fete de 14 ani din comuna Unguriu, precum si in cazul a doua adolescente de 14 si de 16 ani, ambele din municipiul Ramnicu Sarat.

Publicat: 22 oct. 2019, 19:39 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă